Ķirurgi izkropļo Gurčenko seju (62)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Reiz sākusi savas ārienes pilnveidošanu, 71 gadu vecā Ludmila Gurčenko vairs nespēj apstāties. Nesen viņa nolēma, ka pilnīgai laimei nepieciešams mainīt deguna formu.

Ilgi nedomādama, Krievijas skatuves zvaigzne vērsās pēc palīdzības pie mediķiem kādā Maskavas plastiskās ķirurģijas klīnikā. Taču ārsti acīmredzot veica nekvalitatīvu deguna formas korekcijas operāciju, un nu aktrises seju klāj rētas, ko nav iespējams nomaskēt pat ar profesionālu kosmētiku.

Speciālisti iesaka sievietēm, kuras vēlas koriģēt deguna formu, šāda veida operāciju veikt ne vēlāk kā 35 gadu vecumā, jo lielākā vecumā ķirurģiskā iejaukšanās var beigties ar nopietniem sarežģījumiem.

"Man negribētos teikt, ka Ludmilai Gurčenko būs smagas sekas, taču tas ir ļoti nopietni," par aktrises sakropļoto seju saka plastikas ķirurgs medicīnas zinātņu doktors Artjoms Akopjans.

Komentāri (62)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu