Rita Lasmane pārsteigta par skolnieku prasmēm seksā (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Žurnāla "Princese" redaktore Rita Lasmane kopš pagājušā gada marta kopā ar sesologu Artūru Šulcu sniedz gan teorētisku, gan arī praktisku apmācību mīlas mākslā visiem tiem, kas savā seksuālajā dzīvē vēlas kļūt zinošāki un prasmīgāki.

Baudpilna seksa pamatlikumus apguvušo cilvēku skaits šobrīd jau mērāms vairākos desmitos, un, kā atzina pasniedzēja, mācot citus, arī pašai sanāk apgūt ko jaunu... Pārsteidzoša interese pēdējā laikā esot jūtama pat no cilvēkiem ar medicīnisko izglītību. - Viņi nāk, jo ir nobrieduši pilnveidot savu dzimumdzīvi, un lūdz iemācīt to, ko citās lekcijās nemūžam neviens neiemācīs,- teic Rita un piebilst, ka nodarbībās gatava sniegt atbildes uz visiem interesējošajiem jautājumiem, nepieciešamības gadījumā minot arī konkrētus piemērus no dzīves. Intīmpreču veikalā "Labi" seksdīva Rita Lasmane jūtas ļoti labi. -Mūsdienu stresa un neirožu nomāktajiem cilvēkiem uzbudinoši līdzekļi ir nepieciešami arī gultā. Neslēpšu - mans naktsskapītis ir pilns ar smalkiem nieciņiem... - koķeti teic mīlas mākslas pasniedzēja.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu