Oficiāli šķirta Demijas Mūras un Eštona Kučera laulība (7)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas aktieru Demijas Mūras (Demi Moore) un Eštona Kučera (Ashton Kutcher) laulība tagad ir oficiāli šķirta, liecina trešdien atklātībā nonākuši tiesas dokumenti. «Pusēm ir atjaunots neprecēta cilvēka statuss,» teikts Losandželosas Augstākās tiesas otrdien pieņemtajā lēmumā, kuru citēja žurnāls «People».

51 gadu vecās Mūras un 35 gadus vecā Kučera pārstāvji neatbildēja uz lūgumiem komentēt vai apstiprināt šo tiesas lēmumu.

Žurnāls «People» ziņoja, ka laulības šķiršanas process ildzis divus gadus, jo pārim bija grūti vienoties par to, kā sadalīt apmēram 300 miljonus ASV dolāru (155 miljonu latu) vērtu mantu.

Par nodomu šķirt 2005. gadā noslēgto laulību Mūra un Kučers paziņoja 2011. gada novembrī.

Kučeram šī bija pirmā, bet Mūrai - trešā laulība. No 1980. līdz 1985.gadam viņa bija precējusies ar rokmūziķi Frediju Mūru, bet no 1987. līdz 2000.gadam - ar aktieri Brūsu Vilisu. Laulībā ar Vilisu Mūrai piedzima trīs meitas, bet no abām pārējām laulībām viņai bērnu nav.

Medijos ir izteikts pieņēmums, ka pēc šķiršanās no Mūras Kučers varētu apprecēties ar savu draudzeni aktrisi Milu Kunisu. Kučers un Kunisa sāka tikties 2012. gada aprīlī un kopš tā laika ir «gandrīz nešķirami», ziņoja «People».

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu