Fani notur Kevinu Speisiju par ASV prezidentu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktieris Kevins Speisijs atklājis, ka fani viņu bieži noturot par ASV prezidentu, jo tādu lomu viņš spēlē politiskajā seriālā «House of Cards» («Kāršu nams»).

55 gadus vecais aktieris straumēšanas pakalpojuma «Netflix» oriģinālseriālā atveido atjautīgo un izmanīgo ASV prezidentu Frenku Andervudu. Viņš pauž izbrīnu par to, ka dažkārt skatītāji nespējot atšķirt izdomājumu no realitātes.

«Es ļoti bieži saņemu jautājumus, pēc kuriem noprotams, ka jautātājam nav ne mazākās nojausmas, ka mums maksā par citu cilvēku tēlošanu,» viņš sacīja. «Uz kādas planētas jūs dzīvojat, ja nespējat atšķirt? Vai mēs esam kļuvuši tik ļoti apsēsti ar slavenībām, ka vairs neredzam atšķirību starp varoni un aktieri? Es ceru, ka kļūdos.»

«Man dažreiz jāatgādina, ka neesmu Frenks Andervuds. Es esmu aktieris vārdā Kevins Speisijs,» viņš piebilda.

Aktieris arī pauda neapmierinātību ar to, ka viņam bieži tiekot piedēvētas Andervuda īpašības. «Tā nav patiesība,» Speisijs norādīja Ņujorkas laikrakstam «Daily News». «Tikpat labi varētu teikt, ka man vajadzētu nogalināt cilvēkus, lai varētu spēlēt Ričardu III.»

Februāra beigās iznāca seriāla «House of Cards» trešā sezona.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Uz augšu