Ela no «Stranger Things» prot arī repot

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Video straumēšanas servisa «Netflix» seriāla «Stranger Things» jaunās zvaigznes - pusaudžu aktieri šobrīd ir ļoti pieprasīti viesi dažādos televīzijas šovos. Pirms pāris dienām aktieri viesojās populārajā Džimija Falona (Jimmy Fallon) šovā un kopā ar Falonu piedalījās improvizētā spēlē.

Tie, kas lieto «Netflix», noteikti jau ir noskatījušies lieliskā seriāla pirmo sezonu, kas labākajās Deivida Linča tradīcijās caur četru puišu acīm vēsta par baisiem notikumiem astoņdesmito gadu Amerikā. Viena no spilgtākajām lomām seriālā, protams, ir 12 gadus vecajai aktrisei Milijai Bobijai Braunai (Millie Bobby Brown), kura seriālā atveido meiteni Elevenu (vienpadsmitā) heb Elu ar pārdabiskām spējām.

Un arī Falona šovā izcēlās tieši viņa, perfekti norepojot Nikijas Mināžas (Nicki Minaj) deklamēto fragmentu no Kanjes Vesta (Kanye West) dziesmas «Monster».

Atgādinām, ka nesen seriāla veidotāji paziņojuši par otrās sezonas filmēšanu.

Par seriālu

Brāļu Daferu seriāla «Stranger Things», kurā filmējusies arī Vinona Raidere, darbība norisinās astoņdesmito gadu vidū. Tas sākas ar kadriem, kad četri puišeļi, labākie draugi, mājas pagrabā spēlē Latvijā tik ļoti nepopulāro «Dungeons & Dragons». Pēc kārtējās spēles zēni dodas pa mājām, tomēr viens no viņiem līdz tām tā arī nenonāk. Viņa draugus, ģimeni un apkārtējos šī nelaime, protams, ierauj dažādu neparastu notikumu virpulī, kura epicentrā parādās arī šā seriāla galvenā varone, maza meitene ar telekinēzes spējām - Elevena jeb Vienpadsmitā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu