Seksīgā tenisiste Kurņikova - kur viņa ir tagad?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @annakournikova

ASV atklātā čempionāta «US Open» nedēļā iedomājāmies par kādu daiļu krievu tenisisti, kura savulaik kortā rādīja lielisku sniegumu, taču plašāku ievērību izpelnījās ar savu seksapīlu un garo bizi. Anna Kurņikova - ko viņa dara šodien?

Lai arī Kurņikova ne reizi neuzvarēja kādā no lielajiem turnīriem, viņa kļuva par Krievijas tenisa vēstnesi visā pasaulē, iekarojot plašu fanu pulku.

Šovasar tenisistei palika 36 gadi, un mediji ziņo, ka viņa mitinās Floridā, nodarbojas ar uzņēmējdarbību, sadarbojas ar vairākām labdarības organizācijām un bauda romantiskus mirkļus ar savu draugu - dziedātāju Enriki Iglesiasu. 2010. gadā viņa pieņēma ASV pilsonību.

#sundaymood #joy ??

A post shared by ? Anna ?Аня (@annakournikova) on

Pirms Iglesiasa Kurņikovai bija romantiskas attiecības arī ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) zvaigznēm Pāvelu Burē un Sergeju Fjodorovu.

Interesanti, ka 42 gadus vecais Enrike savu draudzeni tā arī nav iepazīstinājis ar tēvu - slaveno dziedoni. Intervijās viņš taisnojas, ka Anna un viņa tēvs reti kad atrodas vienā valstī.

❤️??

A post shared by ? Anna ?Аня (@annakournikova) on

Enrike, jūs esat kopā jau 16 gadus, varēji jau izdomāt ticamāku atrunu!

Enrike bērnus arī pagaidām neplāno, varbūt pēc 10 gadiem... Tad jau Annai būs 46. Ko, nez, viņa par to domā?

Tikmēr Annas «Instagram» profilā ir daudz fotogrāfiju ar sunīšiem.

#mondayworkout with #kisses #herewegoagain ??? ? @ashleypeeler #целовашка

A post shared by ? Anna ?Аня (@annakournikova) on

Par tenisu

Kurņikova tenisistes karjeras laikā kopumā aizvadīja 338 mačus, izcīnot 209 uzvaras. Viņas augstākā vieta WTA vienspēļu rangā bija astotā, kas tika sasniegta 2000. gada 20. novembrī.

Kurņikova karjeras laikā tā arī neizcīnīja nevienu WTA vienspēļu titulu. Viņas labākais sasniegums «Grand Slam» sērijas turnīros bija iekļūšana pusfinālā Vimbldonas čempionātā 1997. gadā.

Sekmīgāk Kurņikovai veicās dubultspēlēs, kurās krieviete izcīnīja 16 WTA titulus, turklāt divas reizes - 1999. un 2002. gadā - Kurņikova uzvarēja Austrālijas atklātā čempionāta dubultspēļu turnīrā.

Pēdējo spēli WTA turnīros Kurņikova aizvadīja 2003. gadā.

#tbt #summer #comeback #soon #лето #возвращайся #быстрее

A post shared by ? Anna ?Аня (@annakournikova) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu