Slavenības līdzinieki jeb nesajauc, lūdzot autogrāfu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Bieži mēs slavenību līdziniekus meklējam starp mums, vienkāršajiem ļaudīm, bet izrādās - arī pašu aktieru starpā ir pavisam līdzīgi cilvēki! Iepazīsti un nesajauc!

Mūziķe Keitija Perija un komēdiju aktrise, dziedātāja Zoja Dešanela

Abas skaistules, kurām nenoliedzami piemīt liels talants, patiesi savos sejas vaibstos ir līdzīgas! Kad Keitija Perija vēl bija tumšmataina, abas izskatījās kā māsas - zilas acis, bāla āda... Varētu arī sajaukt!

Foto: Scanpix

Aktieri Daniels Redklifs un Elaiža Vuds

Abi aktieri ir neliela auguma un ar valdzinoši zilām acīm, pazīstami ar filmēšanos daudzos kino projektos, kas nereti sagādājis arī kuriozas situācijas - reiz Redklifam Japānā autogrāfam esot pasniegts Vuda fotoattēls.

Foto: Reuters/AP/Scanpix

Aktrises Keira Naitlija un Natālija Portmane

Vai zināji, ka šo aktrišu līdzību izmanto pat Holivuda? Izrādās, Keira dublējusi Portmani vairākos kadros filmā «Zvaigžņu kari». Jā, abas aktrises ir atzinušas, ka nereti fani viņas sajauc, bet tas viņas īpaši neuztrauc.

Foto: Reuters/AP/Scanpix

Aktieri Toms Hārdijs un Logans Maršals-Grīns

Abu aktieru sejas vaibsti un vienādais vecums (abi dzimuši ar tikai gada starpību) padara tos par izteiksmīgiem līdziniekiem. Abi bieži spēlē arī kolorītas lomas, īpaši slikto zēnu ampluā.

Foto: Reuters/ScanPix

Aktieri Havjērs Bardems un Džefrijs Dīns Morgans

Spānis un amerikānis - taču abi izskatās kā dvīņubrāļi!

Foto: Reuters/ScanPix

Aktrises Sāra Hailenda un Mila Kunisa

Lai gan Sāra ir jaunās paaudzes aktrise, kurai viss vēl priekšā, bet Mila jau sevi ir pierādījusi kā aktrise Holivudā, abas izskatās ļoti līdzīgas - skaistas un pašpārliecinātas!

Foto: Reuters/AP/Scanpix

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu