Rolands Ūdris ballītē uz kuģīša nosvinējis savu vārda dienu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Pagājušajā trešdienā mūziķis Rolands Ūdris kopā ar tuviniekiem un draugiem nosvinējis vārda dienu. Par to sociālās saziņas vietnē «Facebook» raksta viņa sieva Ilona Balode.

«Pēdējā nedēļa bijusi ļoti piepildīta. Vēlos pateikties no sevis un Ūdra, Bārta un manas Mammas kuģīša HippoCampus DB kapteinim Dainim Briedim par jauko pasākumu Ventspilī, uz Ventas dziļi zilajiem ūdeņiem Rolanda Ūdravārda dienā, 18.oktobrī. Bija īpaši, bija jauki. Dažādas sakritības šo pasākumu padarīja ļoti īpašu - rudens mistika, ūdeņu šūpošanās, ceļot Ūdri pāri bortam, manu draugu Inta Kuša un Džo no Francijas ierašanās tieši šajā vakarā. Labā kompānijā laiks aiztek ļoti ātri. Es pateicos tiem, kas bija pagodinājuši mūs ar savu ierašanos. Un, pateicos, jums, draugi, par finansiālo ziedojumu mūsu ģimenei! Lai viss Jūsu dzīvēs labi! Uz tikšanos kādā citā Hipokampu Īssavienojums pasākumā kādreiz nezināmajā nakotnē, kad Ceļš mūs varbūt atkal savedīs kopā! Jūsu - Ilona Balode!» raksta Rolanda sieva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu