TMZ: Slepkava Čārlzs Mensons hospitalizēts, tuvu nāvei

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HANDOUT / REUTERS

Slavenību portāls TMZ vēsta, ka bēdīgi slavenais slepkavu kulta līderis Čārlzs Mensons (Charles Manson) ir hospitalizēts un esot «tuvu nāvei». Tas esot tikai laika jautājums, vēsta TMZ.

Jau šā gada janvārī nopietnā stāvoklī no cietuma viņš tika pārvietots uz slimnīcu. 83 gadus vecais Mensons no Korkoranas štata cietuma Kalifornijā tika pārvietots uz slimnīcu 100 kilometrus uz dienvidiem no Beikersfīldas. Vēlāk Mensons nogādāts atpakaļ cietumā.

Mensons un četri viņa tā dēvētās «ģimenes» locekļi - viens vīrietis un trīs sievietes - tika notiesāti septiņos apsūdzības punktos par 1969. gada augustā Losandželosā pastrādātajām slepkavībām. Mensona sekotāji nogalināja režisora Romāna Polaņska sievu Šāronu Teitu, kas bija pēdējos grūtniecības mēnešos, un vēl sešus cilvēkus.

Čārlzam Mensonam un viņa sekotājiem 1971. gadā tika piespriests nāves sods, bet 1972. gadā Kalifornijas Augstākā tiesa nāves spriedumu atcēla, sodu aizstājot ar mūža ieslodzījumu.

Viena Mensona sekotājām Sjūzena Atkinsa 2009. gadā nomira ieslodzījumā, bet Mensons un divas pārējās sekotājas vēl joprojām atrodas ieslodzījumā. Viņi vairākkārt lūguši pirmstermiņa atbrīvošanu, taču tie vienmēr noraidīti.

Kventins Tarantīno paziņojis, ka nākamajā filmā izstāstīs Mensona stāstu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu