Par ikgadējo tradīciju kļuvusī Gentlmen’s Day pulcē kopā Latvijas šarmantākos vīriešus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

29.aprīlī Rīgā, viesnīcas Grand Palace Hotel telpās ar vērienīgām svinībām tika atzīmēts augstākās kvalitātes individuāli šūto vīriešu uzvalku salona BG Suits darbības ceturtā gada sākums. Sekojot dotajam solījumam, arī šogad par godu dzimšanas dienai BG Suits organizēja Gentmen’s Day pasākumu.

«Vīrietis, tas ir dzimums. Kungs, tas ir briedums. Bet džentlmenis - tā ir izvēle.Tikai vienu reizi gadā ir diena, kad satiekas visi Latvijas džentlmeņi un bauda svinības par godu šai izvēlei, stilam, dzīvesveidam un pārliecībai," atzīmēja vakara vadītājs Armands Simsons, kurš pats ir kļuvis par vairāku BG Suits uzvalku īpašnieku.

Svinīgā atmosfērā kungi baudīja īpašus Kubas cigārus, iepazinās ar jaunumiem no salona Domenikss, ar aktuālāko vīrieša izskatā dalījās kungu frizētava Lumberjack Barbershop, piedāvājot turpat uz vietas izmēģināt jaunos matu griezumus un bārdas korekcijas. Viesu garšu kārpiņas lutināja 12 gadus Eiropas un Amerikas ozolkoka mucās nogatavinātais skotu viskijs Black Bull un 16 gadus noturētais, vispasaules medaļas ieguvušais, skotu viskijs Lagavulin. Netika aizmirstas arī džentlmeņu otrās pusītes, dodot iespēju viņas iepriecināt ar Bloom Box unikālu produktu— nevīstošu dzīvo rozi stikla kupolā.

Vakara gaitā salons BG Suits prezentēja arī trīs jaunumus, ar kuriem tiek paplašināts piedāvājuma klāsts, iesākot darbības ceturto gadu. Pirmais ir BG Suits Bespoke uzvalks, kuru radīšanas procesā piedalās Latvijas labākie uzvalku darinātāji. Bespoke uzvalku unikalitātes un luksusa atslēga ir tajā, ka, darinot šādu uzvalku, meistars piegrieztni sāk no nulles, un katru, pat mazāko detaļu konstruē atbilstoši konkrētajam klientam. Tas ļauj ne vien radīt ekskluzīvu modeli, bet arī panākt vēl labāku uzvalka piegulumu augumam, kā arī vēl precīzāk izcelt vai noslēpt klienta auguma īpašības.

Izprotot džentlmeņu vēlmes un nepieciešamības, BG Suits tagad saviem klientiem piedāvā arī individuāli darinātas zeķes. Tās tiek ražotas no visaugstvērtīgākā kokvilnas veida ar ļoti garām dzijas šķiedrām, kas nodrošina labu izturību valkāšanas laikā, un kašmira vilnas - vienas no smalkākajām vilnām, ko izmanto luksus izstrādājumu ražošanā.

Kā trešais vakara jaunums tika prezentēta Latvijā vēl nebijusi iespēja – apavu personalizācija.

Līdz šim BG Suits piedāvāja individuāli, ar rokām darinātus apavus no augstākās kvalitātes ādas: četrus sezonas apavu modeļus - classic, brogue, oxford un loafer, un divus zābaku modeļus - brogue boots un chelsea boots. Klients apavu dizainu varēja variēt ar ādas krāsām un zoles apdari, taču tagad tos neatkārtojamus var padarīt, izmantojot gravējumu metodi. Iespējām robežu nav – uz apaviem var attēlot valkātāja iniciāļus, moto vai atgādinājumu par skaistāko dzīves mirkli.

Vakars neizpalika arī bez pārsteigumiem – džentlmeņu cienīgas dāvanas bira kā no pārpilnības raga: individuāli šūts BG Suits trīsdaļīgs uzvalks, individuāli šūti BG Suits krekli, ielūgumi uz BG Suits Club vakariem, kungu frizētavas dāvanu kartes, kastes ar Eiropas vieglāko ūdeni Lauretana, cigāru komplekti, nedēļas nogale ar jauno Mercedes-Benz E Coupe utt.

Gentlmen’s Day 2017 neoficiālā pasākuma daļa noritēja Studio69, kur viesiem tika dota iespēja turpināt baudīt vakaru īpašajā Gentlmen’s Lounge zonā un izmēģināt savu veiksmi Royal Casino SPA & Hotel Resort.

Salons BG Suits par savu misiju ir izvēlējies piedāvāt augstas kvalitātes, individuāli darinātu apģērbu vīriešiem, kas ir perfekti piemērots katra klienta ķermeņa formām un dizaina prasībām, kā arī ideāli palīdz vīrietim izpaust savu iekšējo būtību.

Papildus ieguvums, šujot uzvalku BG Suits, ir iesaistīšanās Džentlmeņu kluba aktivitātēs. Tie ir dažādi tematiski vakari, kuros pulcējas BG Suits klienti – vīrieši ar kopīgām interesēm, kuri katrs ir savas jomas speciālists. Tas dod iespēju dibināt jaunus kontaktus, apmainīties ar viedokļiem un vienkārši labi pavadīt laiku patīkamā atmosfērā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu