Diēta - sensācija: mīnus 3-5 kg nedēļas laikā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunā māmiņa Agnese Štāka (29) no Ventspils atklāj - kā vienkārši un ātrā laikā ir iespējams nomest 11 kilogramus liekā svara. Lasi interviju ar iedvesmojošo Agnesi un uzzini kā arī Tu vari saņemt uztura speciālista bezmaksas konsultāciju un notievēt veselīgi!

Kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

- Kādreiz par savu svaru neuztraucos, bet pēc bērniņa piedzimšanas mana vielmaiņa izmainījās. Ēdu visu pēc kārtas un bez sāta sajūtas. Bieži pārēdos un mierināju sevi ar domu, ka esmu taču to pelnījusi. Sapratu, ka tā nedrīkst, tomēr ilgāk par nedēļu nevienu diētu vai ierobežojumu neizturēju.

- Kāda bija Tava motivācija notievēt tieši tagad?

- Vairs nevarēju uzvilkt daudzas drēbes. Nāk vasara un gribējās uzvilkt kaut ko pieguļošu, bet nevarēju, jo visur cauri spiedās liekais svars. Pārņēma izmisums, kad iedomājos par apaļāku sevi un lielāka izmēra garderobi siltajā sezonā.

Foto: Publicitātes attēls

- Kā Tu uzzināji par Stokholmas diētu?

- Meklēju internetā ieteikumus, kā notievēt. Lielākā daļa no diētām un citām notievēšanas metodēm slavē sevi pašas, bet par Stokholmas diētu ir ļoti daudz tieši lietotāju viedokļi. Lasīju notievēšanas stāstus, priecājos par citu sasniegto un vienkārši teicu sev: «Man tas ir jāizmēģina!».

Kā Tev veicās ar diētas ievērošanu?

- Aizpildīju testu ar jautājumiem par manu veselību, ēšanas un aktivitātes paradumiem, vēlamo svaru un to, kas garšo un kas ne. Ātri vien saņēmu arī savu individuālo uztura plānu. Uz visām plāna norādēm skatījos pozitīvi, pat negribējās šmaukties, jo reāli jau to darīju savā labā! Biju pārsteigta, ka ievērot diētu iespējams ar tik dažādām garšu kombinācijām un ļoti baudāmiem, sātīgiem ēdieniem. Kopumā pozitīvas izmaiņas ir skārušas mani visu - izskatu, pašsajūtu un dzīves uztveri. Man vairs nesāp galva nedz ikdienā, nedz brīdī, kas skatos uz sevi spogulī (smejas). Esmu zaudējusi 11 kg tauciņu un atradusi savu labsajūtas recepti.

Foto: Publicitātes attēls

Vai Tu rekomendētu izmēģināt Stokholmas diētu citiem cilvēkiem?

- Katru reizi, kad uz ielas redzu apaļīgu cilvēku, man gribās skriet viņam klāt un jautāt - «Vai ziniet par Stokholmas diētu»? Šo diētu es iesaku katrai sievietei un vīrietim, jo pieteikšanās tai reāli ir mans šā gada labākais notikums!Izmēģini, un Tu būsi sev pateicīgs!

Spied šeit – StockholmHealth.com – un atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās!

StockholmHealth.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās. Tikai šodien katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu