Marta atguva ideālo augumu bez mokošām aktivitātēm un neizpildāmām diētām. Uzzini kā!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīdziniece Marta bija viena no pirmajām, kas izmēģināja ikdienā nēsāt Aktīvo Tievēšanas Jostu. Marta piekrita intervijai, lai izstāstītu, kas jādara, lai arī Tu iegūtu perfekti slaidu augumu bez fiziskām aktivitātēm vai mokošām diētam.

Marta, pastāsti, kā Tev gāja pirms tievēšanas?

–Pēc bērniņa laišanas pasaulē mans izskats ļoti mainījās. Es biju ievērojami pieņēmusies svarā un visredzamākās izmaiņas bija tieši vēdera daļā. Vēders vienmēr bijusi mana problēmzona. Pie pamatīgiem «mīlestības rokturīšiem» tiku viegli, bet nost nevarēju dabūt ne ejot uz sporta zāli, ne sēžot uz diētām.

Kāpēc izlēmi saņemties un notievēt?

–Ai, zin' kā, padomāju: cik tad var?! Skatos apkārt visas kaut ko dara un sasniedz, bērnības apalītes tagad izskatās slaidas un sievišķīgas, bet es tikai palieku apaļāka un līdz ar to arī neveselīgāka - asins analīzes to arī pierāda. Sapratu, ka beidzot arī vēlos būt skaista un slaida, tāpēc nolēmu rīkoties!

Tagad Tu izskaties lieliski! Vai arī pašreiz valkā jostu?

–Paldies, jā, šo pēdējā laikā bieži dzirdu arī no vīra (smejas), parasti viņš neko tādu nesaka! Man ļoti patīk, ka josta ne tikai man palīdzēja tikt vaļā no tauciņiem uz vēdera un gurniem, bet arī uzlabo pašsajūtu, jo svīšanas laikā izdalās kaitīgie toksīni. Kopumā es ne tikai ikdienā izskatos slaidāka, bet arī jūtos fantastiski!

Īstais laiks lai sāktu ir TAGAD! Dodies uz mājas lapu SlimBeltPro.com un pasūti SAVU aktīvo tievēšanas jostu!

Spied šiet - SlimBeltPro.com un pasūti savu tievēšanas jostu

Foto: Publicitātes foto

Vai vari pastāstīt citām sievietēm, kas arī vēlas ātri notievēt, kā īsti jālieto šī josta?

–Viss ir pavisam vienkārši – tu tikai uzvelc jostu zem apģērba savās ikdienas gaitās vai treniņu laikā un tievēšanas process notiks pats no sevis! Es, piemēram, to velku vieglas pastaigas laikā – kad eju uz veikalu vai pastaigājos ar mazo parkā. Pēc tam, novelkot jostu, jau redzu izmaiņas – minimāla piepūle, bet izcils rezultāts! Zinu, ka draudzenēm treneri ir ieteikuši vilkt jostu sportošanas laikā, lai palielinātu efektivitāti un ātrāk sasniegtu rezultātus. Es vairs ikdienā nesportoju, jo arī tāpat esmu ļoti apmierināta ar jau sasniegto!

Šodien pirmajām 50 interesentēm dāvinām iespēju saņemt Aktīvo Tievēšanas Jostu par samazinātu cenu – dodies uz mājas lapu SlimBeltPro.com un saņem savu jostu jau tagad! Bet pasteidzies! Pieprasījums ir milzīgs!

Spied šiet - SlimBeltPro.com un pasūti savu tievēšanas jostu

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu