Slavenas dāmas teltī lasa pasakas (25)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Atzīmējot Starptautisko bērnu aizsardzības dienu, Vērmanes dārzā sadarbībā ar Rīgas domi televīzijas dīva Anna Rozīte organizēja emocionāli sirsnīgus pasaku lasījumus bērniem īpašā «Babyroom» teltī, kur slavenas latviešu māmiņas - Liene Bērziņa, Kristīne Šomase, Iveta Feldmane, kā arī citas dāmas - lasīja bērniem savas mīļākās pasakas.

Jau no agra rīta TV3 raidījuma «Kinomānija» vadītāja Anna Rozīte rosījās pa Vērmanes dārzu, palīdzot iekārtot īpašo «Babyroom» telti. «Mēs jau laikus sākām strādāt pie šī pasākuma norises, tādēļ viss norit mierīgi un bez stresa. Bolderājas bērnu un jauniešu centrs ir uzņēmies iniciatīvu par pasākuma kopīgo rīkošanu. Izlasot viņu piedāvājumu, ka bērnu pasākuma ietvaros, var iekārtot teltis vai bērnu radošās darbnīcas, mēs no «Babyroom» izlēmām, ka arī mums ir nepieciešama sava telts.

Šī māmiņu kustība ir izveidojusies pavisam nesen, un tās mērķis ir sniegt informāciju topošajām un jaunajām māmiņām, kā pēc bērna ienākšanas ģimenē aktīvi un interesanti pavadīt laiku, kā priecāties par dzīvi vēl vairāk. Šoreiz Vērmanes dārza «Babyroom» teltī slavenas latviešu māmiņas, kā arī sievietes, kuras nākotnē vēlas bērnus, lasīja bērniem savas mīļākās pasakas un muzicēja,» viņa pastāstīja.

TV3 raidījuma "Kinomānija" vadītāja Anna Rozīte
TV3 raidījuma "Kinomānija" vadītāja Anna Rozīte Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Iepriekš Anna iesaistījusies dažādu korporatīvo pasākumu organizēšanā, bet «Babyroom» bērnu pasākums Vērmanes dārzā esot viņas pirmais un lielais publiskais pasākums.

«Jā, man pašai kā mammai liekas, ka bērniem vajag vairāk pasākumus rīkot, jo bērni taču ir mūsu svētība,» bilst Anna. Savu deviņus mēnešus veco meitiņu Emīliju Anna bija atstājusi savas mammas Viktorijas uzraudzībā. «Meitiņa vēl ir par mazu, lai ar lielu interesi klausītos pasakas vai iesaistītos citās aktivitātēs. Šis tomēr ir pasākums lielākiem bērniem, kuri prot jau zīmēt un interesējas par pasakām,» paskaidroja Anna.

Ar divriteni pasakas lasīt uz Vērmanes dārzu atbraukusi TV šova "Latvijas princese" uzvarētāja un dūla Katrīna Puriņa (no kreisās)
Ar divriteni pasakas lasīt uz Vērmanes dārzu atbraukusi TV šova "Latvijas princese" uzvarētāja un dūla Katrīna Puriņa (no kreisās) Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Dienas garumā teltī ieradās slavenas latviešu sievietes – TV3 «Kinomānija» producente Iveta Feldmane, TV «seja» Liene Bērziņa, TV šova «Latvijas princese» uzvarētāja un dūla Katrīna Puriņa, dziedātāja Liene Šomase, TV «sejas» Kristīne Virsnīte un Ketija Dombrovska, uzņēmēja Dace Dēnava un citas māmiņas un tēti, kas lasīja priekšā bērniem savas mīļākās pasakas.

TV raidījumu vadītāja Liene Bērziņa
TV raidījumu vadītāja Liene Bērziņa Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Sarunā ar Sejām TV raidījumu vadītāja Liene Bērziņa pastāstīja, ka savulaik dēlam Markusam, kurš jau ir deviņus gadus vecs, pirms gulētiešanas lasījusi priekšā pasakas. Tiesa gan, puika jau pieaudzis un nu pasaku vietā viņš lasa enciklopēdijas.

«Man pašai pasakas jau kopš bērnības ir mīļas. Kad biju maza un mamma lika mūs gulēt, es palīdu ar bateriju zem segas un lasīju pasakas, ko tik neesmu pārlasījusi. Taču vismīļākās ir Annas Sakses «Ziedu pasakas» un Imanta Ziedoņa «Krāsainās pasakas»,» atklāja Liene.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu