Lingita aicina nebaidīties no sapņiem (37)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šova «Okartes skatuve» otrajā sezonā iepazītā jaunā skatuves māksliniece un «Playboy» 2012.gada modeļu konkursa pārstāve no Latvijas Lingita Lina Bopulu šobrīd lielāko daļu sava laika velta 12.klases sekmīgai pabeigšanai, taču paralēli mācībām neaizmirst arī par muzikālo karjeru – šonedēļ iznākusi pirmā dziesma ar dziedātājas piedalīšanos.

Dziesmas «Celies» ierakstā meitene, kuras dziedāšanas prasme šova laikā tika vērtēta visnotaļ pretrunīgi, sadarbojusies ar dziedātāju Jake Vest jeb Sandri Vestmani un dīdžeju Arthur Pleat jeb Artūru Plītu.

Šova "Okartes skatuve" dalībniece Lingita laidusi klajā savu pirmo dziesmu, sadarbojoties ar dziedātāju Jake Vest jeb Sandri Vestmani un dīdžeju Arthur Pleat jeb Artūru Plītu.
Šova "Okartes skatuve" dalībniece Lingita laidusi klajā savu pirmo dziesmu, sadarbojoties ar dziedātāju Jake Vest jeb Sandri Vestmani un dīdžeju Arthur Pleat jeb Artūru Plītu. Foto: Publicitātes foto

Dziedātāju pārstāvji skaidro, ka abi jaunieši ar šo dziesmu vēlējušies mudināt cilvēkus cīnīties un tiekties uz saviem mērķiem, kā arī nebaidīties doties pretī saviem sapņiem, neapstājoties pie sasniegtā.

Pēc šovā pavadītajām septiņām nedēļām Lingita turpina attīstīt savas vokālās prasmes studijā «Aprīļa pilieni», kā arī apņēmusies pabeigt vidusskolu, un ar šo dziesmu topošā absolvente vēlas aicināt savus fanus darīt visu, lai piepildītu savas kvēlākās ilgas.

Jaunās dziesmas teksta un mūzikas autors Jake Vest jeb Sandris savulaik mūziķa gaitas sācis kā grupas «Eolika Teens» dalībnieks, bet šogad kopā ar grupu «The 4» viņš arī izmēģināja spēkus Eirovīzijas nacionālajā atlasē.

Dziesmu iespējams noklausīties Platforma.lv un Doremi.lv.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu