Vilisa un Mūras meita apcietināta par dzeršanu (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Holivudas aktieru Brūsa Vilisa un Demijas Mūras nepilngadīgā meita Skota (20) aizturēta par alkohola lietošanu pirms pilngadības sasniegšanas.

Policija divdesmit gadus veco jaunieti pieķēra ar atvērtu alus pudeli Manhetenas skvērā. Kad kārtības sargi lūdza meiteni uzrādīt personu apliecinošus dokumentus,

Skota viņiem iedeva viltotu ID karti.

Pēcāk gan Skota atzinās, kas ir patiesībā, bet tas viņu neatbrīvoja no atbildības, un kopā ar policistiem viņa devās uz iecirkni.

Tomēr nauda un slava jau dara savu, jo pēc pāris stundām meitene tika atbrīvota - tagad tikai priekšā skaidrošanās ar vecākiem!

Brūsa Vilisa un Demijas Mūras laulībā ir dzimušas trīs meitas - Rūmera, Skota un Talula. Abu laulība tika šķirta 2000. gadā.

Aktieris Brūss Viliss un viņa tagadējā dzīvesbiedre, modele Emma Heminga kļuva par vecākiem meitai, kurai dots vārds Meibla Reja, - meitenīte piedzima 1. aprīlī Losandželosā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu