Aigars Krēsla joprojām meklē savu mūža mīlestību (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Latviešu leģendārās grupas «Jumprava» mūziķis Aigars Krēsla jau ilgāku laiku ir brīvs no attiecībām. Taču viņš par to nestreso un cer, ka īstā mūža mīlestība vēl tikai priekšā. Lai arī Krēslam bijušas vairākas attiecības ar pretējo dzimumu, viņš līdz šim precējies bijis tikai vienu reizi un laulību šķīris pirms aptuveni desmit gadiem.

Aigars Krēsla sarunā ar Sejām atzīst, ka nav iesprindzis un nebūt nestreso par faktu, ka viņam nav nopietnu un regulāru attiecību ar daiļo dzimumu. Viņš cer, ka reiz viss notiks pats par sevi un speciāli sieviete, ar kuru diendienā būt kopā, nav jāmeklē. Šobrīd Krēsla bauda brīva vīrieša statusu. «Kādu brītiņu jau esmu bez attiecībām. Arī precējies sen neesmu. Tikai vienu reizi dzīvē, bet laulības dzīve beidzās jau pirms aptuveni desmit gadiem,» viņš teic.

Mūziķis atklāj, ka no attiecībām viņš nebēg un pieder pie vīriešiem, kuri nevairās no atbildības pret ģimeni, bērniem un sievieti. Viņš teic, ka tā dabā iekārtots, ka normāls vīrietis nevar būt viens bez sievietes. «Cilvēki nav radīti, lai būtu vieni. Protams, ir jau visādi jocīgie tipiņi, kuriem nepatīk ar kādu būt kopā,» piebilst mūziķis.

Šovasar Aigars muzicē grupas «Linga» sastāvā, un jūlijā paredzēti arī koncerti Latvijas brīvdabas estrādēs un festivālos ar grupu «Jumprava».

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu