Keira Naitlija palīdz Āfrikas bērniem (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Aktrise Keira Naitlija, kura nesen saderinājusies, pašlaik par kāzām nedomā - nesen labdarības programmas «UNICEF Soccer Aid 2012» programmas ietvaros viņa devās uz Centrālāfriku.

Šajā akcijā, kas notiek, lai palīdzētu trešās pasaules bērniem, piedalās daudzas zvaigznes: pirms kāda laiciņa Džerars Batlers, Robijs Viljamss un citas slavenības Anglijā sarīkoja labdarības futbola spēli, kuras laikā tika savākti seši miljoni dolāru.

Aktrise Keira Naitlija ar vienu no slimajiem Āfrikas bērniem
Aktrise Keira Naitlija ar vienu no slimajiem Āfrikas bērniem Foto: Ekrānšāviņš

Savukārt Keira Naitlija vāc līdzekļus fondam, kas palīdz ar poliomielītu slimojošajiem bērniem. Āfrikā aktrise iepazinusies ar puisēnu, vārdā Idriss, kurš ir smagi slims - viņa ķermeņa apakšdaļa ir pilnībā paralizēta. Idriss iemācījies staigāt, izmantojot īpašus stiprinājumus uz kājām, taču piepildīt savu kvēlāko sapni - uzspēlēt kopā ar draugiem futbolu - viņš nekad nevarēs.

Viesojoties Āfrikā, Keira iepazinās ar Idrisa ģimeni, apciemoja palīdzības centru Čadā, kā arī piedalījās mazo bērniņu vakcinācijā. Savā videouzrunā, aicinot vākt līdzekļus cīņai ar šo briesmīgo slimību, filmas «Spēlē kā Bekhems» zvaigzne pauda, ka novērst poliomielītu ir vienkārši - nepieciešamas vien divas pilītes vakcīnas. UNICEF plāno tuvākajās dienās Āfrikā vakcinēt aptuveni divus miljonus bērnu.

Jāpiebilst, ka Naitlija regulāri piedalās dažādās labdarības akcijās: viņa palīdzēja vākt līdzekļus, lai palīdzētu sievietēm, kas mājās cietušas no vardarbības, kā arī bērniem, kam atrofējusies muguras muskulatūra.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu