Vestards Šimkus apprecējies (26)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No Vestarda Šimkus privātā arhīva

Izcilais latviešu pianists Vestards Šimkus (27) apprecējies ar savu mīļoto sievieti, simpātisko operdziedātāju Elīnu Volkmani (28), kura pēc kāzām pārgājusi vīra uzvārdā.

Pirms diviem mēnešiem pianists Vestards Šimkus un operdziedātāja Elīna Volkmane plašākai sabiedrībai paziņoja par saderināšanos, bet jau šīs nedēļas sākumā abi svinēja kāzas tuvinieku lokā.

Elīna un Vestards iepazinās pirms trim gadiem, kad Latviešu biedrības namā norisinājās koncerts Andra Veismaņa vadībā. Koncertā Elīna dziedāja, bet Vestards spēlēja klavieres. Elīna tobrīd maģistrantūrā studēja operdziedāšanu Norvēģijas Mūzikas akadēmijā Oslo, bet Vestards intensīvi koncertēja dažādās pasaules valstīs. Tiesa gan, tobrīd abu starpā attiecības neizveidojās un tikai pēc trim gadiem – 2011. gada pavasarī jūtas uzvirmoja ar jaunu sparu un Elīna un Vestards sāka kopdzīvi. Ļoti bieži abi lauku atpūtu baudīja Vestarda dzimtajās mājās «Irbes», kas atrodas Tukuma novada Vecmokās.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu