Hercogiene Ketrīna demonstrē galda tenisa prasmes (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Godinot Londonā atklātās XXX vasaras olimpiskās spēles, savas sportiskās prasmes demonstrēja arī britu karaļnama pārstāvji - Kembridžas hercogiene Ketrīna, kā arī prinči Viljams un Harijs.

Augstdzimušie viesi 26. jūlijā apmeklēja Bēkona koledžu, kur prezentēja sporta programmu, kas aizsāk partnerību starp Kembridžas hercoga un hercogienes Karalisko fondu un labdarības organizāciju «Greenhouse charity».

No brāļa un brāļasievas neatpalika arī princis Harijs, kurš demonstrēja savas iemaņas basketbolā
No brāļa un brāļasievas neatpalika arī princis Harijs, kurš demonstrēja savas iemaņas basketbolā Foto: Reuters/Scanpix

Pasākuma gaitā princis Harijs demonstrēja savas iemaņas basketbolā, princis Viljams paspārdīja futbola bumbu, taču neapšaubāmi lielāko mediju uzmanību izpelnījās hercogiene Katrīna, kura visai ņipri raidīja galda tenisa bumbiņu.

Foto: Reuters/Scanpix

Britu mediji uzteikuši hercogieni Ketrīnu par to, cik ļoti viņa spēj izskatīties moža un smaidīga pat tik šķietami saspringtā brīdī kā galda tenisa spēle, turklāt klātesošie žurnālisti uzsver, ka, ņemot vērā vēsturiski labi zināmo dendiju un aristokrātu fizisko tizlumu, hercogiene nemaz tik slikti nav spēlējusi.

Princis Viljams izmēģināja spēkus futbola spēlēšanā
Princis Viljams izmēģināja spēkus futbola spēlēšanā Foto: Reuters/Scanpix
Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu