Patinsons šovasar gribēja bildināt Stjuarti (16)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Patinsona un Stjuartes attiecību skandālā parādījušās jaunas šķautnes: izrādās, Patinsons plānojis Stjuarti bildināt, piedāvājot viņai roku un sirdi, vēsta britu tabloīds «The Mirror».

Kāds no pāra paziņām stāstījis, ka bildinājums esot bijis ieplānots vasaras beigās - klasiskā stilā, ar krišanu uz ceļiem, bet 7,8 miljonus USD vērto Losandželosas māju, kur pāris mitinājies, Patinsons bija iecerējis pārvērst «ģimenes ligzdiņā».

Taču tagad, kad gaismā nācis fakts, ka Kristena pārgulējusi ar filmas «Sniegbaltīte un mednieks» režisoru Rupertu Sandersu, Roberts pārstājis sarunāties ar savu bijušo draudzeni, un apmainās ar viņu tikai ar īsziņām.

Pirms kāda laika intervijās žurnālistiem Patinsons atzinies, ka bija aizņemts ar mīlas dziesmu rakstīšanu savai iemīļotajai.

Tiesa, neraugoties uz peripetijām privātajā dzīvē, Patinsons tomēr kopā ar Stjuarti parādīsies filmas «Rītausma 2» pirmizrādē, raksta «The Daily News».

Tikmēr britu tabloīds «The Sun» citē kāda anonīma pāra paziņas izteikumus - ka Patinsons joprojām jūtas pazemots un satriekts, taču viņš nevar izvairīties no tikšanās ar Stjuarti, jo filmas pirmizrādē viņiem jāparādās kopā.

Atgādināsim, ka pagājušajā nedēļā pēc tam, kad kļuva zināms par Stjuartes dēku ar Sandersu, Patinsons savāca savas mantas un pameta māju, kurā dzīvoja kopā ar iemīļoto. Publiskā atvainošanās, kas it kā esot notikusi pēc Patinsona pieprasījuma, nepalīdzēja: pašreiz viņš nevēlas ar Kristenu ne kontaktēties, ne noskaidrot attiecības.

Prese arī vēsta, ka Patinsons nolēmis «izrunāties kā vīrietis ar vīrieti» ar Sandersu: viņš vēloties noskaidrot, cik nopietna bijusi Sandersa dēka ar viņa draudzeni, cik reižu viņi tikušies, kā arī uzzināt citus sīkumus, kas palīdzētu viņam izlemt, vai Kristenai dot vēl vienu iespēju.

Roberts jūtoties nodots divkārt - galu galā viņš uzticējās gan Kristenai, gan Sandersam, kura filmā «Sniegbaltīte un mednieks» Stjuarte spēlēja galveno lomu. Ziņu avoti arī vēsta, ka Stjuartes teiktajam Patinsons vairs netic. Savukārt tikmēr Sanderss cenšas saglābt situāciju ar sievu un ģimeni, tādēļ Roberts cer, ka sarunā ar viņu režisors būs patiess.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu