Publicētas ekskluzīvas Kristenas Stjuartes «dēkas» bildes (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no US Weekly

Ar jaunu spēku atsākusies aktrises Kristenas Stjuartes rīcības apspriešana: atgādināsim, ka viņa piekrāpa savu draugu Robertu Patinsonu, ielaižoties dēkā ar režisoru Rupertu Sandersu. Žurnāls «US Weekly» internetā beidzot publicējis bildes, kuru dēļ izirušas «sapņu pāra» attiecības.

Kas īsti notika «liktenīgajā dienā»? 17.jūlija rītā Stjuarte, kas bija apģērbusies visai sportiski, nolēma savā automašīnā pavizināties pa Losandželosu. Apjūsmot «eņģeļu pilsētu» viņa nedevās viena: pasažieru sēdeklī atradās 41 gadu vecais filmas «Sniegbaltīte un mednieks» režisors Ruperts Sanderss. Priekšzīmīgais divu bērnu tēvs bija apskāvis aktrisi un kaut ko viņai čukstēja ausī.

Izrādās, ka arī pirms mēneša Kristena Stjuarte turpinājusi tikties ar režisoru Rupertu Sandersu, turklāt visai nepārprotamos apstākļos
Izrādās, ka arī pirms mēneša Kristena Stjuarte turpinājusi tikties ar režisoru Rupertu Sandersu, turklāt visai nepārprotamos apstākļos Foto: Ekrānšāviņš no US Weekly

Par Stjuartes un Sandersa romantiskajām attiecībām, kas aizsākās «Sniegbaltītes un mednieka» uzņemšanas laukumā, kļuva zināms, pateicoties paparaci, kurš atradās «īstajā vietā īstajā laikā».

(Aktīvai saite uz bildēm: http://www.usmagazine.com/celebrity-news/pictures/kristen-stewarts-affair-with-rupert-sanders-see-all-the-steamy-photos-2012307/24035)

«Man izdevās nofotografēt Stjuarti un Sandersu gan mašīnā, gan uzņemšanas laukumā. Viņi skūpstījās kā traki, nespējot atrauties viens no otra!» žurnālam «US Weekly» stāstīja fotogrāfs, kurš žurnālam pārdeva sensacionālās bildes.

Jāpiebilst gan, ka daudzi interneta lietotāji uzskata, ka šīs «šokējošās bildes» ir iestudētas, lai palīdzētu attīstīties režisora Ruberta Sandersa karjerai, un kalpo kā filmas «Rītausma» otrās daļas PR kampaņa.

Lai kā arī būtu, Kristena publiski paziņojusi, ka nožēlo savu uzvedību, kas «tuviem cilvēkiem sagādājusi sāpes». Savai sievai atvainojies arī Sanderss, kurš vēl cerot saglābt laulību. Savukārt Roberts Patinsons, vēl domā, vai draudzenei piedot - viņš izvācies no abu kopīgās Losandželosas mājas.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu