Karaliene Elizabete II piedalās Bonda filmā (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Lai gan viņa, iespējams, ir mazliet par daudz pieredzējusi, lai sauktos par Bonda meiteni, Lielbritānijas karaliene Elizabete II pārsteidza visu pasauli, stājoties plecu pie pleca ar leģendārā spiega atveidotāju Danielu Kreigu.

Starpspēle ar karalieni, kura piekrīt doties līdzi Džeimsam Bondam viņa «īpašajā misijā», noteikti ir visvairāk aprunātais no olimpiādes atklāšanas numuriem.

Pārdrošās idejas autori bija ceremonijas mākslinieciskais direktors Denijs Boils un spēļu organizācijas komitejas vadītājs Sebastjans Ko. Lai gan abi sākotnēji šaubījušies, vai karaliene piekritīs, tomēr nolēmuši izmēģināt veiksmi. Un Elizabete II nešauboties piekritusi.

Foto: AFP/LETA

Filmēšanas komanda atzīst, ka karaliene esot lieliska aktrise - viss nepieciešamais materiāls safilmēts jau ar pirmo piegājienu. Elizabetes II vienīgais izvirzītais noteikums bijis, ka viņa pati izvēlēsies, ko vilkt mugurā.

Karaliene atzinusi, ka viņai ļoti paticis iejusties sev tik netipiskā lomā.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu