Račs tviterī sveic Paulu zelta kāzu jubilejā (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Aizvadītajās brīvdienās sabiedrībā pazīstami cilvēki sociālajā mikroblogošanas tīklā atkal dalījās savos iespaidos un jaunumos, turklāt šoreiz mūzikas izdevējs Guntars Račs komponistu Raimondu Paulu un viņa kundzi Lanu sveica zelta kāzu jubilejā. Savukārt Dailes teātra aktieris Dainis Grūbe bija izmēģinājis, kā garšo civetkaķu kafija. Protams, cilvēki arī sekoja Olimpiādes aktualitātēm, priecājoties par Latvijas olimpiešu sasniegumiem.

Guntars Račs

Vissirsnīgākie sveicieni Raimondam Paulam un Lanai 50. kāzu jubilejā! Zelta kāzas, tas nav nekāds joks mūsu laikos. Tiekamies ballītē!

Pauls Timrots
Pauls Timrots Foto: LETA

Pauls Timrots

Interesanti, ka ziņās par kukuļdošanu ceļu policistiem statistika vienmēr tiek dalīta pa reģioniem. Kādas tādas godīguma sacensības? :)

Dziedātājs Lauris Reiniks
Dziedātājs Lauris Reiniks Foto: LETA

Lauris Reiniks

Daudz laimes dzimšanas dienā manai lieliskajai režisorei @aijastrazdina ! Happy birthday to my director AIJA! CHEERS!!!

Dailes teātra aktieris Dainis Grūbe
Dailes teātra aktieris Dainis Grūbe Foto: LETA

Dainis Grūbe

Pamēģināsim, «mērkaķu izkakāto pupiņu kafiju». Runājot, ka nekā labāka nav :) Labojums. Kafijas pupiņas, kas izgājušas cauri civetkaķu barības vadam :) Bez dīvainām piegaršām. Normāla kafija :)

Latvijas vieglatlēte Laura Ikauniece Londonas olimpiskajās spēlēs
Latvijas vieglatlēte Laura Ikauniece Londonas olimpiskajās spēlēs Foto: AFP/LETA

Dzintars Rasnačs

Tāpat kā Lauras mamma Vineta Ikauniece (Plūksna), tāpat arī Laura Ikauniece ir latviešu meiteņu skaistuma un spēka spožums pasaulē. :)

Tie Jamaikas «zaķi» ir vienīgie, kas varētu konkurēt sporta skaistumā ar latviešu meitenēm. :)

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu