Tā precas Krievijas šovbiznesa zvaigzne (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No "Дискотека Авария" privātā arhīva

Krievijā populārās grupas «Дискотека Авария» hitu autors Aleksejs Rižovs (42) iestūrējis laulības ostā. Mūziķis savu izredzēto, topošo dizaineri Irinu (26) pirms četriem gadiem noskatīja Krievijā populārajā iepazīšanās portālā «Одноклассники».

Grupas «Дискотека Авария» dziesmu autoram Aleksejam Rižovam šīs jau ir otrās laulības, bet Irina precējās pirmo reizi. Mūziķa izredzētā ir vienkārša meitene no Kazahstānas galvaspilsētas Astanas, nevis glamūrīga dāmīte no Maskavas.

Alekseja un Irinas iepazīšanās ir romāna vērta. Mūziķis ir liels iepazīšanās portālu mīļotājs. Tādējādi simpātisko Irinu no Astanas Aleksejs noskatīja portālā «Одноклассники». Abi sāka sarakstīties un pēc intensīvas divu nedēļu sarakstes Aleksejs aizlidoja uz Astanu, lai klātienē iepazītos ar Irinu. Abu starpā uzvirmoja spēcīgas jūtas. Taču mūziķim apprecēties ar jauno mīlestību liedza iepriekšējās laulības saites. Lai arī jau ilgus gadus Aleksejs nedzīvoja kopā ar savu pirmo sievu un divu bērnu māti, oficiāli laulība nebija šķirta. Tiesa gan, mūziķa bērni no pirmās laulības jau ir pieauguši. Tikai pēc četru gadu kopdzīves ar simpātisko Irinu mūziķis beidzot šķīra laulību ar pirmo sievu. Tūlīt pat Aleksejs arī bildināja Irinu. Aleksejs jaunajai sievai pasniedza Parīzē iegādātu Šveices juvelierizstrādājumu kompānijas «Chopard» laulības gredzenu ar briljantu sirds formā.

Kāzas norisinājās Maskavas upes krastā. Īpaši uzstādītā teltī bija novietots ar baltiem ziediem izdekorēts altāris, pie kura jāvārdu viens otram teica Irina un Aleksejs. Jaunlaulātie pēc oficiālās laulību ceremonijas tika apbērti ar rožu ziedlapiņām. Uz kāzām bija ielūgti aptuveni 100 viesi, kas tika cienāti ar japāņu virtuves ēdieniem, kā arī dažādām jūras veltēm, salātiem un citām uzkodām. Lai arī tika lietots alkohols, kāzu viesi lustējās uz nebēdu, iztiekot bez dūru vicināšanas.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu