Nikolajs Puzikovs iepazinis jaunu meiteni (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ervīns Zuševics/sejas.lv

Dziedošais policists Nikolajs Puzikovs (22) šovasar «Muzikālā teātra 7» vasaras brīvdabas izrādē «Teic, kur zeme skaistākā..» atveido varoni, kurš iemīlējies princesē, bet jūtas nav abpusējas. Taču privātajā dzīvē dziedātājs nevar sūdzēties par daiļā dzimuma interesi. Pavisam nesen Nikolajs iepazinies ar simpātisku dejotāju Dārtu.

Nikolajs Puzikovs ne tikai dzied, spēlē teātri, bet paralēli jau trešo gadu strādā Ogres policijā par kārtībnieku. «Esmu ļoti aktīvs cilvēks gan privātajā, gan sabiedriskajā dzīvē. Tādēļ jau jaunība ir domāta, lai aktīvi darbotos,» piebilst Nikolajs.

Šajā vasarā dziedātājs kopā ar «Muzikālā teātra 7» aktieru trupu dažādās Latvijas pilsētās spēlē brīvdabas izrādē «Teic, kur zeme skaistākā..». Nikolajs jautrajā komēdijā atveido Pūķa galvu, kurš ieskatījies princesē, ko atveido Maija Doveika. Savukārt princese galarezultātā izvēlas savu nākotni saistīt ar dārznieku, ko atveido Andris Ērglis un Nikolaja varonis paliek bešā.

Taču privātajā dzīvē Nikolajam viss kārtībā. Viņš pirms pāris dienām iepazinies ar dejotāju Dārtu, ar kuru kopā apmeklēja «Martini» ballīti. «Es vēl nevaru teikt, ka mums ir izveidojušās attiecības. Mēs šobrīd viens otru iepazīstam,» viņš piebilst.

Taču jaunā draudzība nebūt nav vienīgais priecīgais notikums Nikolaja dzīvē. Pirms pāris dienām savu klausītāju vērtējumam dziedātājs nodeva jaunu dziesmu «Tu esi karsta». «Videoklips ir izdevies vasarīgs. Tajā es kopā ar 25 dejotājām no Ogres deju kluba «JV Clubs» un Rīgas «Pro X» studijas braucu pa Rīgu ar šovbusu, kuram nav jumta, un dejoju ar meitenēm,» viņš stāsta.

Dziedātājs ir ticīgs cilvēks, kurš tic saviem spēkiem. Viņš ikdienā nēsā pareizticīgo baznīcā iesvētītu krustiņu, rožu kroni, kā arī gredzenu, kas palīdz un aizsargā no dažādām likstām. «Es no mājas neizeju bez krustiņa. Mana ģimene visi ir ticīgi cilvēki,» viņš atklāj.

Nikolajs Puzikovs ar jauno draudzeni, dejotāju Dārtu "Martini" ballītē
Nikolajs Puzikovs ar jauno draudzeni, dejotāju Dārtu "Martini" ballītē Foto: Ervīns Zuševics/sejas.lv
Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu