Kristenai Stjuartei izdevies izjaukt ģimeni (53)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Kristena Stjuarte pavisam nesen piekrāpa savu draugu Robertu Patinsonu, ielaižoties dēkā ar režisoru Rupertu Sandersu. Nu izirušas ne tikai «sapņu pāra» Stjuartes un Patisona attiecības, bet arī režisoru Sandersu sieva izdzinusi no mājām.

Režisora Ruperta Sandersa simpātiskā sieva Libertija Rosa nevar samierināties, ka vīrs viņu krāpis ar Kristenu Stjuarti. Tādēļ piekrāptā sieva plāno šķirt abu laulību. Bulvārprese noskaidrojusi, ka Libertija vīru izdzinusi no mājām un no viņas pirksta pazudis laulības gredzens. Piekrāptā sieva jūtas apsmieta un pazemota un pēc notikušā nevēlas atrasties dzīvesbiedra tuvumā.

Ruperts un Libertija kopā ir desmit gadus, un abu laulībā dzimušas divas meitas.

Iespējams, ka Kristenas Stjuartes mīlas romāns ar režisoru Rupertu Sandersu ir veiksmīgs mārketinga gājiens. Vai tiešām abu starpā dzimušas jūtas, rādīs laiks
Iespējams, ka Kristenas Stjuartes mīlas romāns ar režisoru Rupertu Sandersu ir veiksmīgs mārketinga gājiens. Vai tiešām abu starpā dzimušas jūtas, rādīs laiks Foto: Reuters/Scanpix

Savukārt Sanders turpina izmisīgi uzlabot attiecības ar dusmīgo sievu, taču Libertija ir kaujinieciski noskaņota. Viņa jau konsultējusies ar savu advokātu par dokumentu kārtošanu tiesai.

Kā jau iepriekš vēstījām, Sanderss un Stujarte «mīlas romānu» sāka filmas «Sniegbaltīte un mednieks» filmēšanas laikā. Pēc mīlas dēkas Ruperts izdevumam «The People» taisnojiies: «Esmu izmisumā, jo saprotu, kādas sāpes esmu nodarījis savai skaistajai sievai un debešķīgajiem bērniem... Es lūdzu Dievu, kaut mums viss izdotos!»

Komentāri (53)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu