Stjuarte izmesta no «Sniegbaltītes» projekta (32)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Kompānija «Universal» filmas «Sniegbaltīte un mednieks» turpinājumu uzņems bez Kristenas Stjuartes. Tā vien šķiet, ka aktrises ne pārāk ilgais sakars ar filmas producentu Rupertu Sandersu sabojājis viņas reputāciju, turklāt izsaucis ļoti naidīgu sabiedrības attieksmi.

Pamatīgā skandāla dēļ kinostudijas bosiem nu filmas otrajā daļā jāievieš visnotaļ kardinālas pārmaiņas, tādēļ Kristena Stjuarte filmas turpinājumā nepiedalīsies, savukārt Sanderss, visticamāk, tomēr būs arī filmas otrās daļas direktors.

Arī filmas scenāristu Deividu Koulu, kas filmas otro daļu rakstīja, rēķinoties ar to, ka filmā piedalīsies Stjuarte, acīmredzot gaida pārmaiņas.

Jāpiebilst, ka Kristenai šis ir kārtējais nopietnais zaudējums: aktrisi pametis viņas draugs un mīļotais vīrietis Roberts Patinsons, viņu vienā acumirklī sāka ienīst fani, savukārt zīmols «Balenciaga» atteicies no sadarbības ar aktrisi. Tagad Kristenai atliek vien aprēķināt zaudējumus un cerēt, ka jau tuvākajā laikā viss nokārtosies un nepatīkamā epizode tiks aizmirsta.

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu