Lady Gaga koncerta organizatoriem pieprasa 720 olas (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

ja Lietuvā ekstravagantā dziedātāja Lady Gaga pieprasījusi 40 metrus vada un baltas mēbeles, Rīgas koncertā dīva vēlējusies redzēt telpu drapējumu un vairāk nekā tūkstoš baltu rožu, turklāt - bez smaržas, informē koncerta veidotāji - koncertaģentūra «FBI».

Dīva, kuras koncertam nepieciešamā tehnika un cilvēki uz Rīgu tiks vesta ar 55 smagajām kravas automašīnām un 16 turnejas autobusiem, izteikusi savas prasības arī par telpām un svaigajiem produktiem, kuru piegāde jānodrošina koncerta dienā.

Lady Gaga pārstāvji turnejā nodrošina savu virtuvi, koncerta organizatora pirms koncerta saņem tikai iepirkumu sarakstu ar dzērieniem un svaigiem produktiem, kas jānodrošina koncerta dienā.

Iepirkumu sarakstā ietilpst:

1200 negāzēta ūdens pudeļu (0,5 l)

10 kg sviesta

10 l piena

720 olas

Zaļā tēja

100 gab «Gatorade» enerģijas dzēriena

Liels daudzums «Coca Cola», kas drīkst būt tikai bundžiņās.

Alkoholiskie dzērieni nav pieprasīti.

Visas aizskatuves telpas Mežaparka estrādē tiks speciāli uzbūvētas koncerta vajadzībām (uzbūve ir sākusies jau piektdien, 17.augustā).

Lady Gaga personīgi izmantos divas telpas, kuru iekārtojums (mēbeles un dekorācijas) tiek transportēts līdzi visā turnejā. Koncerta rīkotājiem jānodrošina telpu drapējums, kā arī svaigi ziedi - vairāk nekā 100 baltu rožu (bez smaržas).

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu