Ditai fon Tīzai romāns ar «The Hurts» solistu (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX SWEDEN / Reuters / Scanpix

Apstiprinājušās baumas par burlesku karalienes Ditas fon Tīzas un britu grupas «The Hurts» vokāliste Teo Hatčkrafta romānu: jaunais cilvēks oficiāli apstiprinājis, ka abi ir pāris.

Pirmoreiz Dita un Teo kopā tika pamanīti šā gada aprīlī: viņa gāja ārā no viesnīcas, turklāt dziedātājs fon Tīzu bija mīļi apskāvis. Toeiz uz ielas viņus gaidīja Kellija Osborna, kura pārīti aizvizināja savā automašīnā.

Mazliet vēlāk Dita un Teo kopā parādījās visos iespējamos festivālos un svinīgos pasākumos, un fotogrāfiem pati izdevies iemūžināt abu kaislīgo skūpstu.

Pavisam nesen iekārojamais līgavainis Hatčkrafts apstiprinājis, ka abi ar Ditu ir stabils pāris, tādējādi satriecot savas pielūdzējas.

Atgādināsim, ka Dita fon Tīza ir bijusi precējusies ar Merilinu Mensonu. Pēc tam viņai bija trīs gadus ilgas attiecības ar kādu divpadsmit gadus jaunāku grāfu.

25 gadus vecais Teo ir četrpadsmit gadus jaunāks par savu iemīļoto, taču, neskatoties uz to, viņi jau tikuši nodēvēti par vienu no skaistākajiem Lielbritānijas pāriem.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu