«Bīstamākā» slavenība - Emma Vatsone (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu aktrise Emma Vatsone izrādījusies bīstamākā slavenība tiem, kas lieto internetu: viņas vārdu visbiežāk izmanto interneta krāpnieki, ievilinot cilvēkus bīstamos saitos, informējusi antivīrusu kompānija «McAfee».

Iespēja tikt ievilinātam kādā ar vīrusu «aplipinātā» saitā ir 12 procentu. Līdz ar Vatsoni interneta krāpnieku «mīlules» ir arī aktrises Džesika Bila, Eva Mendesa, dziedātāja Šakira un citas slavenības.

«McAfee» atzīmē, ka šogad pirmo reizi «bīstamo» personu TOP 10 sarakstā visas ir sievietes. Vienīgais vīrietis, kas iekļuvis «bīstamo slavenību» divdesmitniekā, ir TV šovu vadītājs Džimijs Kimmels (Jimmy Kimmel).

Antivīrusu kompānija jau desmit gadus pēta, kuru slavenību vārdus visbiežāk izmanto interneta krāpnieki. 2011.gadā šo sarakstu vainagoja supermodele Heidija Kluma, kura šogad TOP 10 nav iekļuvusi.

Atgādināsim, ka Emma Vatsone kļuva pazīstama, pateicoties Hermiones Grendžeras lomai filmās par Hariju Poteru. Šā gada martā kļuvis zināms, ka Vatsonei piešķirta viena no galvenajām lomām jaunākajā režisores Sofijas Kopolas filmā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu