Sāra Džesika Pārkere pārdod māju (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no dailymail.co.uk

Nekustamo īpašumu pasaulē nekas nestāv uz vietas: kamēr Džonijs Deps noformē jaunas mājas pirkuma dokumentus, tikmēr Sāra Džesika Pārkere un Metjū Broderiks vēlas tikt vaļā no sava Ņujorkas mājokļa.

Grieķu stilā būvēto savrupmāju, kas atrodas East 10th Street, pāris iegādājās pērn, taču uz turieni pārcelties viņiem neizdevās, jo visu gadu māja tika remontēta. Pēc tam, kad māja bija restaurēta kā nākas, Pārkere un Broderiks to nolēma izlikt pārdošanai, turklāt cenu no 19 miljoniem USD paaugstinot uz 25 miljoniem USD.

Foto: Ekrānšāviņš no dailymail.co.uk

Visticamāk, mājas cenā ietilpst ne tikai atjaunotās sienas un mēbeles, bet arī fakts, ka mājas labiekārtošanā roku pielikusi pati Kerija Bredšova no «Seksa un lielpilsētas».

Seriāla faniem tiešām varētu patikt 6800 kvadrātmetru lielais īpašums, kurā atrodamas sešas guļamistabas, piecas vannasistabas un septiņi kamīni. Māja aprīkota ar vismodernāko tehniku, jaudīgu drošības sistēmu, piecām videokamerām un videodomofonu.

Nekustamo īpašumu speciālisti uzskata, ka šī ir ideāla dzīvesvieta zvaigznei. Taču Sārai, Metjū un viņu bērniem daudz labāk patīk mājīgais dzīvoklis Manhetenā, bet mājas pircējiem viņi novēl «justies kā mājās».

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu