Kā latviešiem izdevās noalgot seksīgo Džordžu Klūniju? (72)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Pasaulē iekārojamākais vecpuisis, populārā kino zvaigzne Džordžs Klūnijs filmējies nelielā reklāmas klipā, ko izveidojusi DNB banka, lai reklamētu savus finanšu pakalpojumus. Klūnijs reklāmā atveido vīrieti, kuru kādai sievietei tomēr izdevies iekarot, un viņš savai izredzētajai vēlas pasniegt īpašu dāvanu - māju Saulkrastos.

«Reklāma tapusi kā pirmā daļa trīs sēriju reklāmas kampaņai, kas veidota DNB bankas uzkrājumu programmas popularizēšanas nolūkos Skandināvijā un Baltijas valstīs. Līdz ar to Latvijai adaptētajā reklāmas variantā Klūnijs jaunajai sievai māju plāno iegādāties Saulkrastos. Varam droši apstiprināt, ka Klūnijs reklāmas tekstu ierunājis pats,» dzīvesstila portālam «Sejas» atklāj bankas pārstāvji.

DNB banka un reklāmas veidotāji atzīst, ka, aicinot Klūniju reklāmā iejusties ideālā vecpuiša ādā, nav bijuši droši, ka aktieris piekritīšot, ņemot vērā, ka piedalīties labi apmaksātās reklāmās aktieris tiek aicināts vismaz reizi mēnesī. Reklāmas veidotāji neatklāj, cik izmaksājusi aktiera Džordža Klūnija dalība reklāmā, tomēr atzīst, ka sadarbībai aktieris piekritis ātri, jo DNB bankas reklāma viņu uzrunājusi gan ar ideju, gan arī tās humoru.

Lūk, iekārojamais vecpuisis Džordžs Klūnijs reklāmas sižetā savai izredzētajai grib uzdāvināt māju Saulkrastos
Lūk, iekārojamais vecpuisis Džordžs Klūnijs reklāmas sižetā savai izredzētajai grib uzdāvināt māju Saulkrastos Foto: Ekrānšāviņš

Klūnija partneri reklāmā atveido dāņu teātra aktrise Džūlija Agnete Vanga Kristensena (28). Lai gan aktrise sākotnēji šaubījusies par lēmumu piedalīties reklāmā, jo nevēlējās kļūt pazīstama kā «Klūnija meitene», tomēr beigās piekritusi piedalīties filmēšanā ar visā pasaulē slaveno Holivudas zvaigzni. Dāņu aktrise arī atzinusi, ka filmēšanās ar pazīstamo aktieri bijusi negaidīti jautra. Tāpat arī Klūnijs pēc filmēšanās nav taupījis komplimentus par dāņu aktrises komediantes talantu. Šobrīd Džūlija Agnete Vanga Kristensena piedalās ASV populārā seriāla «Castle» filmēšanā un, atsakoties no «skandināviskā» tēla, kļuvusi par bruneti.

Komentāri (72)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu