Kā Anitens, Duļevska un Šteina «Gangnam Style» deju apguva (24)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vai esat redzējuši, kā humoriste un TV dīva Jana Duļevska, aktrise Anna Šteina un režisors Kārlis Anitens dejo šā brīža populārāko pasaules deju «Gangnam Style»? Jana Duļevska, izrādās, lieliski prot arī ekstravagantās popzvaigznes Lady Gagas deju soļus. Kolorītais aktieru sastāvs šobrīd intensīvi apgūst dejas, gatavojoties amizantajai pārpratumu komēdijai «Plīvurītis ar punktiņiem».

Jau iepriekš latviešu dramaturģes Leldes Stumbres latviešu komēdija «Plīvurītis ar punktiņiem» teātra klubā «Austrumu robeža» bija skatītāju iecienīta, jo pavisam tika nospēlētas 70 izrādes. Tādējādi aktieru sastāvs nolēma, ka jāatjauno izrāde un ar to jādodas uzlabot oma cilvēkiem dažādās Latvijas vietās.

Dramaturģes Leldes Stumbres amizantajā pārpratumu komēdijā «Plīvurītis ar punktiņiem» uz skatuves darbojas pati autore, kā arī Jana Duļevska, Valters Krauze, Anna Šteina, Aivars Siliņš un Kārlis Anitens, kurš ir izrādes tūres versijas režisors. Iepriekš izrādē darbojās diriģents Ints Teterovskis, bet tagad viņš ir atteicies no lomas, jo gatavojas XXV Vispārējiem latviešu Dziesmu un XV Deju svētkiem. Teterovska loma uzticēta Valteram Krauzem.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» komēdijas režisors Kārlis Anitens, kurš izrādē atveido sporta trenera lomu (viņš arī ikdienā ir Trx fitnesa treneris un vada grupu nodarbības. - red. piez.) stāsta: «Iepriekšējā izrādē bija vairāk dziesmas, bet šajā būs vairāk dejas. Skatītāji varēs vērot dejas, sākot ar Latvijas brīvvalsts dziesmām līdz pat tādam pasaules hītam kā «Gangnam Style». Ja cilvēkiem no malas liekas, ka šī deja ir ļoti vienkārša, tā nemaz nav, jo dejas kustības ir pilnīgi pretējas dejotāju ierastajiem soļiem. Alise Kuzņecova ir deju horeogrāfe, un mēs tagad mēģinājumos strādājam pie tā, lai visas kustības ir sinhronas. Piemēram, Jana Duļevska gatavo kādu Lady Gagas deju,» atklāj Anitens.

No 6. februāra līdz 2. martam tūrē pa valsti ar 15 pieturvietām dosies iestudējuma «Plīvurītis ar punktiņiem» jaunā versija. Izrāde viesosies Kuldīgā 6.februārī, Alūksnē 7.februārī, Cēsīs 8.februārī, Ķekavā 9.februārī, Krimuldā 13.februārī, Tukumā 14.februārī, Bauskā 15.februārī, Ogrē 20.februārī, Gulbenē 21.februārī, Mārupē 22.februārī, Liepājā 23.februārī, Ādažos 27.februārī, Jēkabpilī 28.februārī, Mazsalacā 1.martā, Rojā 2.februārī. Plānots, ka aprīļa vidū izrāde dosies vēl vienā tūrē uz citām Latvijas pilsētām.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu