Kā Reiniks ar Rozīti sadzīvos? Abi gulējuši vienā gultā (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Jau pavisam drīz – martā tiks dota zaļā gaisma TV3 šovam «Koru kari 3», kuru vadīs divi apburoši, šovbiznesa aprindās populāri ļaudis – dziedātājs Lauris Reiniks un raidījuma «Kinomānija» vadītāja Anna Rozīte. Lai arī Lauris, kura kontā ir ne viens viens TV šovs, atzīst, ka vienam bijis viegli vadīt šovus, jo visa atbildība bijusi uz paša pleciem, nu vajadzēs sastrādāties ar skatuves partneri Annu un būt ar viņu uz viena viļņa. Cilvēki jau atzinuši, ka Anna un Lauris arī vizuāli ir saderīgs pāris.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Lauris Reiniks atklāj, ka TV šovā «Koru kari» atkal piekritis piedalīties kā vadītājs, jo ir pagājis kāds laiciņš, kopš pēdējo reizi viņš vadījis šovu. «Ja nemaldos, kādi trīs vai četri gadi jau ir aizritējuši, kad vadīju TV šova «Dziedošās ģimenes» otro sezonu. Tad nolēmu uz kādu brīdi pielikt punktu TV šoviem, jo primārās bija muzikālās aktivitātes. Ja atskatos uz pēdējiem aizvadītajiem gadiem, tad tik tiešām tie muzikāli ir bijuši ļoti ražīgi. Tādēļ fiziski šovu vadīšanai nebija pat laika. Ja arī bija šāda veida piedāvājumi, pieklājīgi atteicu. Tā kā lielais mūzikas albumu ierakstu bums šobrīd man ir noslēdzies un šā gada pirmais posms ir brīvs, pieņēmu TV šova producentu piedāvājumu.

Skat, cik Anna Rozīte un Lauris Reiniks ir skaists pāris! Kas zina, kādas jūtas abu starpā attīstīsies TV šova "Koru Kari" laikā?
Skat, cik Anna Rozīte un Lauris Reiniks ir skaists pāris! Kas zina, kādas jūtas abu starpā attīstīsies TV šova "Koru Kari" laikā? Foto: Santa Sergejeva

Es arī vadīju «Koru karu» pirmo sezonu. Lai arī man nepatīk, ja šovam pēc tam ir otrā, trešā vai ceturtā sezona, jo man jau liekas, ka Latvija ir tik maza un cilvēkiem ātri apnīk viens un tas pats. Iespējams, tādēļ nepiekritu vadīt nevienu «Dziedošo ģimeņu» raidījumu, lai gan šis šovs ir ļoti sirsnīgs, bet man likās, ka no sevis neko jaunu nevaru ne parādīt, ne dot. «Koru kariem» ir bijusi liela pauze un esmu uzkrājis daudz enerģijas, un man ļoti patīk vadīt šovus, tādējādi likās, ka šis ir īstais brīdis, lai es atkal vadītu šovu,» savu izvēli pamato Lauris.

Kā vienu no šā šova pārsteigumiem dziedātājs min savu skatuves partneri Annu Rozīti. «Tas arī man pašam ir patīkams pārsteigums. Cilvēki jau no malas ir teikuši, ka vizuāli mēs esam ļoti saderīgs pāris.

No visiem iepriekšējiem TV šoviem, ko Lauris savulaik vadījis, viņam bijusi tikai viena skatuves partnere – Iveta Feldmane (TV producente). «Abi vadījām «Dziedi ar zvaigzni». Lauris atzīst, ka vienam vadīt šovu ir nenoliedzami vieglāk, jo tad visa atbildība jāuzņemas vienam, gadījumā, ja kaut kas noiet greizi. «Ar partneri ir jābūt uz viena viļņa un jājūt vienam otru. Strādāt pārī ir liela meistarība un vienlaikus arī pārbaudījums. Dažreiz ir partneris jāsaprot no pusvārda vai viena acu skata,» viņš skaidro.

Jau sākusies nopietna gatavošanās nozīmīgajam notikumam - TV3 šovam "Koru Kari 3"
Jau sākusies nopietna gatavošanās nozīmīgajam notikumam - TV3 šovam "Koru Kari 3" Foto: Santa Sergejeva

Tiesa gan, Lauris ar Annu jau iepriekš sastrādājušies un ir pazīstami jau vairākus gadus. «Vienu laiku abi vadījām LTV7 raidījumu «Sems». Un esam pat bijuši vienā gultā, kad tika filmēts mans videoklips dziesmai «Nakts veikalā». Anna ir jautra un pozitīva, un arī es neesmu negatīvais,» stāsta dziedātājs.

Vaicājot, kā Anna Rozīte raksturotu Lauri, viņa teic, ka abu starpā ir ļoti draudzīgas uz humoru balstītas attiecības: «Mums vienmēr ir par ko pasmieties un parunāties. Mēs ļoti brīvi varam komunicēt, tādēļ ceru, ka arī šovā būsim uz viena viļņa.»

Jau drīzumā Anna un Lauris vadīs TV3 šovu
Jau drīzumā Anna un Lauris vadīs TV3 šovu Foto: Santa Sergejeva

Anna sarunā ar «Sejām» teic, ka no tiešraidēm viņai nav bail, jo jau iepriekš, vadot raidījumus, izbaudījusi tiešraides specifiku. «Es priecājos, ka TV3 ir izdomājis, ka tieši es kopā ar Lauri varu vadīt šo šovu. Tas man ir gods un jauna pieredze. Tas būs interesanti,» nosaka Anna.

Laura Reinika pirmā TV šovu skatuves partnere bija TV producente Iveta Feldmane
Laura Reinika pirmā TV šovu skatuves partnere bija TV producente Iveta Feldmane Foto: TV3 publicitātes foto
Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu