Samanta Tīna Eirovīzijas finālā izmantos Holivudas tehnoloģijas (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Dziedātāja Samanta Tīna šovakar, kad Ventspilī, teātra namā «Jūras vārti» norisināsies Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases fināls, gatavo saviem talanta cienītājiem patīkamu pārsteigumu. Samantas priekšnesumā, izpildot dziesmu «I Need a Hero», skatītāji varēs vērot Holivudas tehnoloģijas.

Kad Latvijas Televīzija rīkoja Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases pusfinālu dalībniekiem sapulci, Samantas Tīnas menedžeris Juris Millers konkursa organizatorus iepazīstināja ar diviem Samantas priekšnesumiem. Viens priekšnesums, kurā akcents tika likts uz vokālo sniegumu, tika atrādīts pusfinālā, kas norisinājās koncertzālē «Palladium», bet otru tiešraidē varēsim vērot šovakar pulksten 21:25 tiešraidē Latvijas Televīzijas kanālā.

Samanta Tīna Eirovīzijas priekšvakarā vēl paguva sniegt koncertu Lietuvā un tad taisnā ceļā devās uz Ventspili, lai sagatavotos finālam. Tāpat kā pusfinālā, arī finālā Samantas Tīnas izpildītajā dziesmā «I Need a Hero» skatītāji varēs vērot video scenogrāfiju. Izrādās, ka puisis, kas redzams dejojam video, ir dziedātājas Ievas Kerēvicas dzīvesbiedrs, dejotājs Ģirts Bisenieks (viņš arī pērn piedalījās Samantas Eirovīzijas priekšnesumos). Šis video filmēts uz lielā zaļā ekrāna gluži tāpat kā tiek veidoti video Holivudas zvaigznēm. Turklāt Juris Millers sola, ka Samantas fināla priekšnesumā skatītājiem būs pārsteiguma moments.

Samanta Tīna ir noskaņota labam startam un vēlas sevi šovakar parādīt no labās puses.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu