Andris Kivičs apprecina jauno pāri un atpūšas villā Kanāriju salās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andra Kiviča personīgais arhīvs

Pagājušonedēļ no ceļojuma pa Kanāriju salām atgriezās mūziķis, rakstnieks, dzejnieks un aforismu meistars Andris Kivičs un viņa sieva Madara. Eksotiskajā salā Andris piedalījās kāzu ceremonijas vadīšanā, baudīja saules peldes un plunčājās džakuzi, bet mājupceļā piestāja Londonā, kur sev un ģimenei papildināja pavasara garderobi.

Pēc nedēļu ilgā atpūtas brauciena no eksotiskās Kanāriju salas Lanzarotes Andris Kivičs atgriezies saulē brūni iededzis un mazliet pamainījis savu vizuālo tēlu. «Bišķiņ iedegums. Un mājupceļā pabijām Londonas iecienītajā iepirkšanās vietā Kamdentaunā, kur tad arī iegādājos sev un Madarai visādas interesantas lietiņas,» piebilst Andris.

Foto: Andra Kiviča personīgais arhīvs

6. martā Andris ar Madaru lidoja uz Kanāriju salām, kur Andrim bija uzticēts vadīt kāzu ceremoniju. Mazo meitiņu Ketiju vecāki gan neņēma līdzi tālajā ceļā, mazulīti auklēja gan Andra mamma, gan Madaras māsas. «Kanāriju salās precējās mana paziņa latviete ar lietuviešu čali. Abi dzīvo Īrijā, bet kāzas rīkoja Kanāriju salās. Veicām ļoti nopietnu sagatavošanos, jo kāzas norisinājās pēc iepriekš uzrakstīta scenārija. Izvēlējāmies īpašas dziesmas, ko atskaņot jaunlaulātajiem, un Madariņa man ļoti palīdzēja. Kāzu viesiem, aptuveni 50 cilvēkiem, sarīkojām konkursu, un Madara dalīja balvas.

Šīs kāzas atšķīrās no tradicionālajām latviešu kāzām. Kāzu viesi nesēdēja pie gara galda, un nebija arī joku ar līgavas zagšanu,» stāsta mūziķis. «Kanāriju salās ir forši un reizē īpatnēji. Interesanti, jo tā sala atrodas uz vulkāna. Tur ir baltas mājiņas - gan no iekšpuses, gan ārpuses un zaļas palmas. Tā kā tur visu laiku ir silts, cilvēki ir priecīgāki, sirsnīgāki un vairāk smaida, ir ļoti laipni. Tur vispār nav iespējams «gruzīties»,» brauciena iespaidos dalās Andris.

Pēc kāzām Andris ar sievu Madaru apceļoja Lanzarotes salu. «Redzējām gan okeānu, gan kalnus un interesantos krastus. Klimats tur ir interesants. Atrodoties saulē pusstundu, iespējams pamatīgi apdegt, un to pat nevar just. Iesauļoties nemaz nav tik viegli. Mēs dzīvojām villā, kur bija gan baseins, gan džakuzi,» stāsta Andris.

Mūziķis atzīst, ka šis brauciens abiem ar sieviņu nācis tieši laikā. «Mums vajadzēja abiem pabūt kopā un atpūsties. Šis ir mūsu lielākais ceļojums divatā. Man jau vispār patīk ceļot. Šur tur ir pabūts – Amerikā, Afganistānā, Islandē, Anglijā un Kanāriju salās. Lai gan bijām tikai nedēļu prom no mājām, ir sajūta, ka pusotru mēnesi esmu bijis prom,» teic Andris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu