Haselhofs no «Pludmales patruļas» pa Rīgu vizinājies ekskluzīvā automašīnā (37)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Elizabetes iela iepretim viesnīcai «Radisson Blu Elizabete Hotel» uz diennakti bija slēgta satiksmei, jo pasauli apceļojošā dzīvesstila rallija «Gumball 3000» dalībnieki bija izstādījuši plašākai apskatei aptuveni 100 ekskluzīvas automašīnas. Rīgā ekskluzīvās mašīnas ieripoja ar seriāla «Pludmales patruļas» galveno varoni, aktieri un TV zvaigzni Deividu Haselhofu priekšgalā, kurš, ierodoties Rīgā, bija labā noskaņojumā, jo draudzīgi sarokojās ar ļaudīm, kas bija sanākuši apskatīt iespaidīgos spēkratus.

Tādējādi arī rīdzinieki un pilsētas viesi klātienē diennakts garumā varēja iepazīt un nofotografēt vairāk nekā 100 ekskluzīvas mašīnas un ievērojamus rallija dalībniekus, kuru vidū bija gan slavenības, gan monarhiju pārstāvji, gan miljonāri.

Līdz šim rallijā piedalījušās tādas zvaigznes kā dīdžejs Dāvids Geta, reperis Snoop Dogg, aktrise Derila Hanna, skeitbordists un TV seja Bams Margera.

Savukārt šogad ceļojošajā rallijā devušās - TV zvaigzne Deivids Haselhofs, dziedātāja un aktrise Eve, skeitbordists Tonijs Hauks, amerikāņu reperis XZIBIT un daudzi citi.

Pasaulē zināmās zvaigznes bija ieradušās ar speciāli šim pasākumam pielāgotām automašīnām - «Ferrari», «Lamborghini», «Rolls Royce», «Bentley», «Jaguar», «Aston Martin», «Buggati Veyron» un citām.

Pasauli apceļojošais «Gumball 3000» dzīvesstila rallijs šogad svin 15 gadu jubileju un plašākai sabiedrībai pazīstams ar ekskluzīvām automašīnām, izsmalcinātām un neprātīgām ballītēm un pasaules līmeņa slavenībām, kuras ik gadu apvienojas un dodas septiņu dienu tūrē, mērojot 3000 jūdzes pa īpaši izvēlētu maršrutu, kurā šogad ietilpa arī viesošanās Rīgā.

Lūk, arī ekskluzīvo auto rallija priekšgalā uz Elizabetes ielas seriāla „Pludmales patruļas” galvenais varonis, aktieris un TV zvaigzne  Deivids Haselhofs
Lūk, arī ekskluzīvo auto rallija priekšgalā uz Elizabetes ielas seriāla „Pludmales patruļas” galvenais varonis, aktieris un TV zvaigzne Deivids Haselhofs Foto: Ieva Čīka/LETA

Lai gan šis pasākums tiek dēvēts par ralliju, tas drīzāk pielīdzināms izklaides tūrei, kas saistās ar ekskluzīviem spēkratiem, ietekmīgiem ļaudīm un viņu izklaidēm.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu