Sarmīte Rubule mēģina turēt līdzi Olgai Dreģei (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Dailes teātra aktrise Sarmīte Rubule, neraugoties uz teātra atvaļinājumu, nevar savas dienas pavadīt laiski. Jaunā sieviete iesaistījusies Olgas Dreģes jubilejas koncerta programmā, kā arī gatavojas filmēties seriālā.

«Varu droši teikt, ka vasaru pavadu kopā ar Olgu Dreģi un viņas draugiem. Apbraukājam dažādas Latvijas estrādes. Olga Dreģe ir labākā formā kā es, mēģinu viņai turēt līdzi,» smaida Sarmīte.

Ja aktrisei trāpās brīvs mirklis, viņa labprāt dodas pie jūras un pavada tur savu brīvo laiku gan peldoties, gan sauļojoties.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Aktrises brālis Aivars Rubulis ir vairākkārtējs Latvijas čempions ūdens slēpošanā. Sarmīte reizi gadā izbrauc ar ūdensslēpēm, bet tikai savam priekam.

«Varu uz abām slēpēm noturēties, bet netrenējos slēpošanā, ik vasaru uzlieku sev kā pienākumu reizi izbraukt. Ar to arī visa mana ūdens slēpošana beidzas,» teic Sarmīte.

Pludmalē aktrise relaksējas, peldas, pļāpā ar draugiem, cenšas atpūsties, nevis iesaistīties fiziskās aktivitātēs.

Slodzes dēļ rodas saspringums, kuru nu Sarmīte kompensē, dodoties uz muguras masāžām reizi nedēļā.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu