Duļevska no pilna laika mammas pienākumiem palēnām atgriežas darbos

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Televīzijas zvaigzne, aktrise un hokejista Rodrigo Laviņa dzīvesbiedre Jana Duļevska pēdējā laikā ļoti reti apmeklē saviesīgus pasākumus, jo šobrīd Jana ir pilna laika mamma saviem dēlēniem – Martinam un Niklāvam. Taču uz TV3 15. jubilejas lielo balli Jana nevarēja neierasties, jo savu radošo potenciālu ieguldījusi šajā televīzijā, vadot šovus un piedaloties humora raidījumos.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Jana Duļevska pastāstīja, ka pamazām atgriežas darbos. Janai bija piedāvājums atveidot vienu no šīs vasaras karstākā TV3 seriāla «Viņas melo labāk» varonēm, taču aktrise atteicās no šā piedāvājuma, jo vasaru pavadīja, audzinot dēlus. «Es tā lēnām, lēnām atgriežos. Jūtu, ka tagad ir īstais laiks, jo mazais dēliņš tikko sāk iet bērnudārzā un līdz ar to es sāku sajust to vajadzīgo dzirksti,» stāsta Jana.

Modes māksliniece Elita Patmalniece (no kreisās) un TV dīva Jana Duļevska
Modes māksliniece Elita Patmalniece (no kreisās) un TV dīva Jana Duļevska Foto: Sejas.lv

Šobrīd Jana vada pasākumus un lēnām sākusi iesaistīties kāda projekta tapšanā. «Taču tas viss notiek pamazām un lēnām,» viņa uzsver.

Uz sarkanā paklāja TV3 jubilejā Jana Duļevska mirdzēja jaunākajā «H&M» kolekcijas kleitā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu