Sabiedrības dāmas degustē pustūkstoti vērtu konjaku un pielaiko briljantus (74)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jūrmalā Rémy Martin konjaka nams organizēja vakariņas un degustāciju par godu jaunākā konjaka Rémy Martin Centaure de Diamant atklāšanai Latvijā. Par dārgakmeni dēvēto un pustūkstoti vērto dzērienu bija ieradušies nobaudīt restorānu, bāru un viesnīcu īpašnieki un vadītāji.

Smalkā pasākuma viesu vidū bija restorāna 36.līnija īpašnieks Lauris Aleksejevs, muzikālā bāra Pacho īpašnieks Patriks Grīva un Hotel Grand Palace menedžere Svetlana Loeva, Studio 69 direktors Dainis Niedra, restorānu Wine Kitchen, Sumo, Kabuki, Sushi Point, Dadda un Makaroni īpašnieks Andrejs Čepjolkins, restorāna Degustāre direktore un līdzīpašniece Kristīne Šamusa, uzņēmējs Jevgēņijs Tarvids un citi ar dzērienu un pārtikas nozari saistīti uzņēmēji un vadītāji.

Savukārt citas sabiedrības dāmas - Liene Skulme un Gunita Irbe pēc konjaka degustācijas piemērīja dārgās rotas. Dāmu uzmanību īpaši piesaistīja vairākus tūkstošus latu vērtā Giorgio Visconti briljantu rotu kolekcija no juvelierizstrādājumu modes salona SHINE, kas ikdienā tirdzniecībā nav pieejama.

Komentāri (74)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu