Andris Kivičs prezentē savu Eirovīzijas dziesmu, iejūtoties eņģeļa ādā (23)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Tuvojas Eirovīzijas nacionālās atlases pusfināli. Tie norisināsies 5. un 6. februārī koncertzālē «Palladium». Ikviens dalībnieks publicē savas dziesmas internetā un visādi mēģina piesaistīt uzmanību. Dziedātājs Andris Kivičs iejūtas eņģeļa ādā.

Dziedātājs uzsver, ka, Eirovīzijas konkursa nacionālās atlases pusfinālā izpildot dziesmu «Pa vidu tu», neuzstāsies kā eņģelis, ideja izmantot dziesmas prezentācijas videoklipā un fotomateriālos eņģeļa tēlu radusies tāpēc, ka mūziķim vienmēr ir paticis viss, kas saistīts ar eņģeļiem.

«Ar šo konkrēto tēlu gribu aicināt cilvēkus paskatīties uz augšu un padomāt par būtisko, kas tiešām ir svarīgi dzīvē. Ir jāprot parunāt ar sevi. Uz skatuves gan nekāpšu šādā ampluā, dziesmai nav nekāda konteksta ar eņģeļiem, bildi izmantoju no manai ģimenei domātās fotosesijas, lai liktu cilvēkiem padomāt par vērtībām viņu dzīvē,» skaidro Andris.

Labās rokas apakšdelmu Andrim rotā eņģeļu tetovējums, tas simbolizē labā un ļaunā cīņu.

«Tas, ka notiek nemitīga labā un ļaunā cīņa, tas ir viennozīmīgi, to mēs jūtam katru dienu, kaut vai ieslēdzot ziņas, klausoties radio, vērojot notikumus pasaulē.. Arī katrā cilvēkā notiek šī cīņa, bet nostāšanās labā pusē vienmēr nesīs mieru, gandarījumu, svētību, lai gan pievienošanās sliktajam ir kārdinošāka un sola tūlītēju baudu, prieku, par ko gan vēlāk, protams, ir jāsamaksā simtkārt,» savā pārliecībā dalās Andris.

Andrim mājās ir figūriņas, gleznas ar eņģeļu simboliku. Dziedātājs atklāj, ka pareizticībā ļoti spēcīga ir erceņģeļa Mihaila aizsardzība un viņš palīdz cilvēkiem turēties labā pusē un nekļūt ļauniem.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu