Slavenības, kuras sekoja sapnim un no mazpilsētām devās iekarot Holivudu (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Mēs visi sapņojam par iespējām, mērķu piepildījumu, cilvēkiem, sapņu profesijām, bet tikai retais spēj riskēt un iet uz «visu banku», lai piepildītu mērķus. Daudzas slavenības nāk no mazpilsētām, bet ir gājušas uz «visu banku», devušās uz lielpilsētu un iekarojušas savu vietu.

Populārā aktrise Džesika Bīla ir uzaugusi mazā pilsētiņā Elijā, kura atrodas Minesotā. Pilsētiņas iedzīvotāju skaits ir 3460. Tiekot prom no mazās pilsētiņas, Bīla vairs nedomā tādā atgriezties, no filmēšanās brīvos mirkļus aktrise pavada ar savu mīļoto, dziedātāju Džastinu Timberleiku Kalifornijā.

Dziedātāja Pinka ir uzaugusi Doilestaunā, kura atrodas Pensilvānijā. Pilsētiņā ir tikai 8380 iedzīvotāji. Mūziķe joprojām mēdz doties uz dzimto pilsētu.

Seriāla «Sekss un lielpilsēta» zvaigzne Sāra Džesika Pārkere seriālā atveido īstu modes pazinēju, Ņujorkas dāmu, bet patiesībā viņa nāk no mazas pilsētiņas Ohaio štatā. Nelsonvilā dzīvo 5230 iedzīvotāji.

Aktieris Eštons Kačers nāk no Tifinas, kurā mitinās nieka 975 cilvēki. Puisis ir fabrikas strādnieku dēls, un, pirms tika pamanīts viņa aktiera talants, viņš mācījās Aiovas universitātē.

Populārā televīzijas šova vadītāja Opra Vinfrija par savām mājām sauc Čikāgu, bet patiesībā nāk no Kosciusko, kura atrodas Misisipi apgabalā. Kosciusko pilsētiņā dzīvo 7372 cilvēki.

Arī popmūzikas princese Britnija Spīrsa ir dzimusi mazpilsētā. Dziedātāja nāk no Kentvudas, kurā dzīvo 2205 cilvēki.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu