Foto: Kāda izskatās Opra Vinfrija savā pirmajā «selfijā»? (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Raidījumu vadītāja, filantrope Opra Vinfrija beidzot ir uzņēmusi savu pirmo «selfiju», un tas ir lielisks. Slavenība to izdarījusi ar fana palīdzību. Turklāt tas noticis uz sarkanā paklāja!

Raidījumu vadītāja Opra Vinfrija devās uz «NAACP Image» balvu pasniegšanu un uz sarkanā paklāja pasauca vienu no saviem faniem, arī populāru personību Idrisu Elbu, lai uzņemtu savu pirmo «selfiju».

Foto: Instagram

Opra fotogrāfiju ievietojusi sociālajos tīklos, pierakstot klāt, ka tas ir viņas pirmais «selfijs» un tam sekos vēl citi, jo viņai ir iepaticies veidot šāda tipa fotogrāfijas.

Balvu pasniegšanā Opra diemžēl zaudēja, titulu par labāko atbalsta sniedzēju sieviešu kategorijā saņēma aktrise Lupita Niongo, kura filmējās filmā «12 years a slave».

Savā pateicības runā aktrise teica lielu paldies tieši Oprai par iedvesmas sniegšanu un motivāciju sākt aktrises karjeru. Bez Opras palīdzības viņa nebūtu kļuvusi par aktrisi.



Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu