Andrim Kivičam ir iekšēja sajūta, ka viņam bērnu vairāk nebūs (50)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātājs Andris Kivičs ir trīs bērnu tēvs, un visu bērnu dzimšana viņam ir īpaši mirkļi, tie mirkļi, kuru dēļ viņš dzīvo. Par bērniem, vērtībām dziedātājs dzied savā jaunajā dziesmā «28.jūlijs».

28.jūlijs dziedātājam Andrim Kivičam ir speciāla diena, jo simbolizē vēl tikai piecu dienu gaidīšanu, līdz viņa otrā meita nāca pasaulē.

«Man ir iekšēja sajūta, ka vairāk bērnu man nebūs, lai gan viens draugs, kuram ir pieci bērni, teica, ka trīs esot tikai sākums. Būt tēvam ir vissvarīgākais, kas man vispār ir. Tā ir mana jēga dzīvot, mana motivācija, mans prieks un viss pārējais,» skaidro Andris.

Filmēt videoklipu dziesmai bija spontāna ideja, taču, ieraugot samontēto rezultātu, mūziķim likās, ka video ir tā vērts, lai to parādītu arī citiem, jo šis ir stāsts par kaut ko gaišu, mīļu, vislielāko brīnumu pasaulē, ko piedzīvo tik daudzi pāri.

«Visjaukākais ir tas, ka tu jūti, ka piedalies brīnumā, ka tas, kas ir noticis paaudzēm visas cilvēces vēsturē, tagad notiek ar tevi. Tajā ir kaut kas eksistenciāli maģisks. Par pašu piedzimšanas brīdi nemaz nerunājot,» par bērnu audzināšanu un dzimšanas brīdi stāsta Andris.

Pats kā savu spilgtāko bērnības atmiņu Andris nosauc laiku, kad viņam bija četri gadi un viņš vēroja, kā tētis dārzā pievilkās pie stieņa.

Komentāri (50)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu