Nacionālā teātra aktrise Dita Lūriņa laidusi pasaulē meitu (31)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Nacionālā teātra aktrise Dita Lūriņa-Egliena 21.aprīlī kļuvusi par māmiņu savam otrajam bērnam. Šoreiz Ditas Lūriņas-Eglienas un viņas vīra, aktiera Mārtiņa Egliena ģimenē ienākusi meita, kurai dots viens no Holivudas seksa simbolu vārdiem Grēta.

Kā ziņo portāls «Kas Jauns», 21.aprīlī viena no labākajām Latvijas jaunajām aktrisēm Dita Lūriņa-Egliena kļuvusi par māmiņu savam otrajam bērnam, meitiņai Grētai.

Dita Lūriņa-Egliena un viņas vīrs Mārtiņš Egliens jau ir vecāki dēlam, kurš šogad sāka pirmklasnieka gaitas. Nu septiņus gadus vecais Ernests ir kļuvis par lielo brāli mazajai princesei.

Dita Lūriņa-Egliena un Mārtiņš Egliens ir precēts pāris jau kopš 2002.gada vasaras.

Neskatoties uz to, ka Dita grūtniecības laikā vairākkārt izteicās, ka pēc dzemdībām ilgi mājās uzturēties nedomā, bet jau drīz vien metīsies teātra dzīvē, 3. maijā paredzētajā koncertā «Ziedonis. Lācis. Sievietes» Ditas vietu ieņems Dailes teātra aktrise, lieliskās zemās balss īpašniece Ērika Eglija.

Apsveicam aktieru pāri ar meitas piedzimšanu!

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu