Linda Leen sešu mēnešu laikā paviesojas četrās dažādās valstīs (33)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Dziedātāja Linda Leen šo gadu aizvada, paplašinot savu apvārsni jeb ceļojot. Linda sešu mēnešu laikā ir apmeklējusi četras dažādas valstis un baudījusi šo zemju kultūru, mākslu, ēdienus un cilvēku sabiedrību.

Foto: facebook.com

Šobrīd dziedātāja Linda Leen atrodas Grieķijā, kur bauda sauli un vairo savu izturību, kāpjot dažāda lieluma kalnos. Visvairāk mūziķe priecājas par divu kilometru kāpienu Zeva kalnā, kas nemaz nebija viegli izdarāms.

Grūtības sagādāja milzīgais karstums un fakts, ka jau pussešos no rīta bija jāceļas. Zeva kalns ir augstākā virsotne Grieķijas Kiklādu salu grupā. Vēl Grieķijā Linda ir apskatījusi Hidras salu, daudz skaistu dabas skatu, baznīcas un citas ēkas.

Foto: facebook.com

Nepilnus divus mēnešus pirms sava Grieķijas ceļojuma Linda paviesojās viesmīlīgajā Itālijā, kur apskatīja Tarkvīnijas lielisko seno arhitektūru. Kā gan citādi, tā ir viena no retajām pilsētām, kuras arhitektūra izveidojusies sestajā gadsimtā pirms mūsu ēras.

Foto: Facebook

Nepilnu mēnesi pirms ceļojuma uz Itālija Linda bija Nīderlandē, un, izmantojot sociālo tīklu «Facebook», atzina, ka ir iemīlējusies šajā valstī. Šo sajūtu noteikti paspilgtina fakts, ka mūziķe šā gada Eirovīzijas dziesmu konkursā juta līdzi tieši Nīderlandes pārstāvjiem. Nīderlandē dziedātāja apmeklēja Hārlemu.

Foto: facebook.com

Pirms Lieldienām Linda Leen bija atrodama Prāgā, kur baudīja ķiršu dārzu ziedēšanu, ziedu aromātu un romantisko noskaņu, kuru rada agrs un silts pavasaris.

Foto: facebook.com

Pāris dienas pirms ceļojuma uz Prāgu Linda atradās Amerikā, kur uzturējās visilgāk no visiem saviem šā gada ceļojumiem. Amerikā Linda apmeklēja vīna darītavas, populārās tūristu vietas.

Savā «Facebook» kontā mūziķe vairakkārt min, ka šie braucieni ir braucieni pēc iedvesmas, kuras laikā top jaunais albums.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu