Elenas Dedženeresas laulība atrodas uz izjukšanas sliekšņa (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Kā izrādās, iemesls, kāpēc komiķes Elenas Dedženeresas un aktrises Poršas de Rosi laulība atrodas uz izjukšanas sliekšņa, nav tikai aktrises alkohola un narkotiku atkarības vaina, sieviete apreibinošās vielas sākusi lietot, lai remdētu sirdssāpes.

Kā izrādās, komiķe Elena Dedženeresa jau labu laiku nododas flirtam ar abu sieviešu kopīgo paziņu, tas arī mudināja Poršu del Rosi ķerties pie alkohola un narkotikām, lai apkarotu savas sirdssāpes.

Nu aktrise atrodas rehabilitācijas klīnikā un nopietni apsver šķiršanās iespēju, jo nevēlas būt kopā ar cilvēku, kurš viņu krāpj.

Esot pie skaidra saprāta, Porša ir droša, ka viņas sieva ne tikai flirtēja ar kopīgo paziņu, bet pāris mēnešus ir ar viņu gulējusi.

Neskatoties uz faktu, ka Elena mēģina labot savu kļūdu un visādos veidos izrāda sievai, ka mīl viņu, Poršai ir grūti uzticēties savai mīļotajai un viņa nav droša, ka to jebkad spēs.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu