Dziedātāja Ieva Sutugova apprec sava tēva kopiju (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

23 gadus vecā dziedātāja Ieva Sutugova pēc divu gadu kopdzīves apprecējusies ar mūziķa Arņa Miltiņa dēlu Jāni Miltiņu. Pāris viens otram jāvārdu teica pirms mēneša Mērsragā, sākumā dzimtsarakstu nodaļā, vēlāk jūras krastā improvizētā kāzu ceremonijā.

Kā informē žurnāls «Privātā Dzīve», Ieva Sutugova pēc kāzām pieņēmusi vīra uzvārdu un nu godājama par Miltiņu, gan dzīvē, gan uz skatuves.

Ieva smejoties saka, ka apprecējusi sava tēta kopiju un par to ļoti priecājas, jo tētis viņu vienmēr darījis ļoti laimīgu, tāpat kā Jānis.

Foto: Facebook

Sākumā dziedātājai licies smieklīgi, ka viens ir tāds garš, bet otrs tāds maziņš, tad viņa sapratusi, ka arī viņas tētis ir garš, tas viņu mudina justies laimīgai,skatoties uz augšu, nu vienīgi tēta vietā ir Jānis, uz ko raudzīties no apakšas.

Uzzinot par iecerētajām kāzām, Jāņa vecāki uzreiz jautājuši, vai ir kas gaidāms, vai viņi drīzumā kļūs par vecvecākiem, bet nē, jaunieši bērnus plāno tikai pēc pieciem gadiem, kāzas svinētas, lai nostiprinātu attiecības.

Foto: Facebook

Ievas un Jāņa kāzās nav bijuši ne septiņi tilti, ne limuzīns, ne mičošana, ne orķestris, ne kāzu valsis simts viesu klātbūtnē, jaunieši nosvinējuši mierīgas kāzas, tā, kā paši vēlas, ne ievērojot paražas.

Laulība slēgta Mērsraga dzimtsarakstu nodaļā, un vēlāk draugi sarīkojuši ceremoniju jūras krastā.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu