Foto: Kasparu Zlidni jau atkal apvaino krāpšanā (18)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau pirms kāda laika Latvijas preses izdevumi rakstīja par Kaspara Zlidņa un Lindas Raklinskas romānu, mākslinieks baumas noliedza, bet nu atkal anonīms avots preses izdevumiem sūta jaunu informāciju un fotogrāfijas, kurām būtu jāpierāda krāpšanas fakts. Mākslinieks joprojām paliek pie sava un paziņo, ka nekrāpj savu mīļoto.

Grupas «Gain Fast» solists Kaspars Zlidnis stāsta, ka mirklī, kad viņu sāka apmelot par sānsoli ar modeli Lindu Raklinsku viņš neapjuka, bet izmantoja situāciju savā labā.

Foto: Publicitātes foto

«Visu situāciju ar Lindu nolēmu izmantot jaunā grupas «Gain Fast» albuma reklamēšanai. Lindai ļoti patīk grupas dziesma «Pāri laikam», un viņa uztaisīja tetovējumu ar šīs dziesmas vārdiem! Tetovējums atkal lika domāt par mūsu romāna esamību,» dzīves stila portālam «Sejas» skaidro Kaspars.

Fakts, ka Linda ir uztaisījusi tetovējumu ar dziesmas vārdiem, ir liels gods Kasparam, jo ne katru dienu kāds fans vai draugs paveic ko tādu.

Foto: Publicitātes foto

«Mēs nolēmām, ka šo situāciju vajag iemūžināt dziesmas gaidāmajā klipā, jo stāsts vairs nav izdomāts, bet reāls! Grupa «Gain Fast» nekad neko nav darījusi mākslīgi,» stingri nosaka Kaspars.

Visas grupas «Gain Fast» dziesmas ir patiesas un par reālām situācijām un piedzīvotām lietām. Tāpat kā topošais albums būs biogrāfisks.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu