Ārvalstīs pieprasītā aktrise un modele Aija Tērauda oktobrī kļūs par māmiņu (19)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Latvijā dzimusī aktrise un modele Aija Tērauda, kura ir vienīgā persona no Latvijas, kura spēj gūt panākumus Holivudā, filmējoties dažādos populāru režisoru projektos, jau oktobrī kļūs par māmiņu.

Aktrise un modele Aija Tērauda jau oktobrī kļūs par māmiņu. Šādu paziņojumu sieviete veikusi, izmantojot portālu «Facebook», kurā ievietojusi fotogrāfijas, kurās redzama iepērkoties bērnu apģērbu veikalā.

Foto: facebook.com

Ņemot vērā, ka Aija apskata un pozē pie zilas krāsas apģērba, tas liek aizdomāties, ka gaidāmā bērna dzimums ir vīriešu kārtas, to arī apstiprina pati Aija.

Foto: Facebook

Gaidāmais bērns ir Aijas un viņas vīra Dereka pirmdzimtais, un pāris ļoti nopietni uztver kļūšanu par vecākiem un pat veikalā noklausījās lekciju, kura lika izlemt par labu auduma autiņbiksītēm, ne ierastajām, jebkurā veikalā nopērkamajām.

Turklāt Aija uzzināja, ka auduma autiņbiksītes veicina bērna attīstību.

Foto: Facebook

Aija ir piedalījusies tādās populārās Holivudā uzņemtās filmās kā «The Courageous heart of Irena Sendler», «Spider man 3», «American gangster», kā arī seriālos «Gossip girl» un «The Kick».

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu